• Pildītas tortiļas vafeļpannā

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    29. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pildītas tortiļas vafeļpannā
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pildītas tortiļas vafeļpannā
    Gardāka, veselīgāka, interesantāka versija par ierastajām karstmaizēm: vafeļpannā ātri un vienkārši pagatavojamas brokastis.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    5m
    Kopējais laiks
    15m
    • Vistas šķiņķīti sagriež nelielos gabaliņos, kaltētos tomātus sagriež sīkos gabaliņos, abus sajauc.
    • Uz katras izklātās tortiljas puses liek pussauju rukolas, virsū tai liek pusi sagrieztā vistas gabala, to pārklāj ar pusi skaidiņās sarīvēta cietā siera un katrā iespiež trīs mini mocarellas bumbiņas.
    • Pēc vēlēšanās var pārkaisīt sāli un piparus, bet jāņem vērā, ka cietais siers un kaltētie tomāti satur pietiekami daudz sāls.
    • Tortilju nepārklātās puses pārliek pāri pildījumam, tortiljas pārceļ sakarsētā un ietaukotā vafeļu pannā.
    • Cep, līdz pildījums ir izkarsis cauri, siers pakusis un tortilja apcepusies skaisti zeltaina.
    • Klāt var pasniegt ceptu olu, avokado šķēlītes, var pārlaistīt ar balzametiķa mērci, pārbērt ar lociņiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē