• Pico de gallo – vasarīga piedeva no Meksikas!  

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    12. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tomātu salsa recepte
    Tomātu salsa recepte
    Kopā ar kukurūzas čipsiem, gvakamoli, tako, vai vienkārši – līdzās grilētai gaļai vai zivij. Šī svaigā un aromatiskā dārzeņu piedeva vasaras ēdienos būs kā kulaks uz acs!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

     

     

    Visas pico de gallo sastāvdaļas sajauc kopā. Pēc garšas bagātina ar laima sulu, sāli un pipariem.

    Burkānus nomizo. Katliņā sajauc visas marinādes sastāvdaļas. Iemērc burkānus un atstāj vēsumā vismaz 30 minūtes. Katliņu liek uz lēnas liesmas un vāra burkānus apmēram 20 minūtes, līdz tie mīksti, taču vēl neizjūk. Ar sviestu ietaukotā grilpannā apcep  smuki brūnus. Liek kopā hotdogus: maizīti gareniski atgriež, iesēdina burkāna desiņu, pāri klāj pico de gallo piedevu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē