• Meklēt recepti

    Pavlova laiž pa kreisi jeb slavenā kūka latviskā stilā ar bagātīgu biezpiena krēmu

    Kūkas
    Sandija Šēnberga
    19. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Šī Pavlovas recepe atrasta austrāliešu žurnālā Delicious, jo uzskata, ka tā radusies tieši šajā valstī, kad tajā viesojās slavenā balerīna Anna Pavlova. Savukārt krēmam izmantota konditorejas Tarte īpašnieces Zanes Ojas recepte. Tā kā Pavlovai ir maiga un bieza zefīra kārta, savukārt krēms ir bagātīgs, kūka «jāliek kopā» tieši pirms pasniegšanas, lai neatsulojas un neizmirkst.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    4 vērtējumi
    5/5

    Vēl Pavlovu receptes:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk