• Pavlova glāzē

    Deserti
    Daina Lapiņa
    9. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pavlova glāzē
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pavlova glāzē
    Pavlovas variants, kas ideāli iederēsies ballītē. Viegls, kraukšķīgs, gards deserts. Izmanto svaigas vai saldētas ogas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m

    Kūkas pamatni var aizvietot ar bezē cepumiem! 

    • Pavlovas kūkai olas baltumu saputo mīkstās putās, pa daļām ber klāt cukuru un turpina putot, līdz masa ir bieza un stingra, cukurs izkusis.
    • Masu biezā kārtā klāj pannā uz cepampapīra, krāsnī 130 grādu temperatūrā cep 1 stundu vai nedaudz ilgāk, lai kūkas ārpuse ir stingra un kraukšķīga, bet vidus mīksts. Brīdi vēl patur izslēgtā krāsnī, tad atdzesē un salauž gabaliņos.
    • Sauju melleņu sašķaida, tajā iemaisa liķieri, sadala 4 glāzēs. Virsū ber avenes un pārējās mellenes, nedaudz atliekot greznošanai.
    • Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo, pusi liek glāzēs uz ogām. Tam virsū liek salauztos kūkas gabalus un pārējo putukrējumu. Grezno ar atliktajām mellenēm, zemeni un piparmētru lapiņām.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē