• Pārsteidzošā burvju kūka. Tikai 5 sastāvdaļas, bet krāsnī notiek burvju triks!

    Kūkas
    Daina Lapiņa
    Iveta Dzērve
    12. aprīlis
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Burvju kūka
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Burvju kūka
    Šī kūka ir brīnumaina ar to, ka, sagatavojot vienu vienkāršu mīklu, cepoties tā pati sadalās trīs dažādu tekstūru kārtās! Augšpusē gaisīgs biskvīts, vidū maigs krēms, bet apakšā blīva deserta kārtiņa, ko francūži dēvē par flānu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    22 cm diametra veidne
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m
    5 vērtējumi
    5/5

    Varianti!

    • Samazinot miltu daudzumu līdz 70 gramiem un pievienojot 45 gramus kakao, iegūsiet kūkas šokolādes versiju!
    • Kūku var burt arī ar ogu vai augļu gabaliņiem, citrona miziņu, zaļo mačas tējas pulveri, baltās šokolādes gabaliņiem.
    • Nelietojot cukuru, to var gatavot pat kā sāļo cienastu, piemēram, ar zaļajiem zirnīšiem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē