Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Padomi putošanai

    Virtuves gudrības
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    9. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Kā vislabāk saputot olu baltumu, dzeltenumu un saldo krējumu?
    • Olas baltums labāk saputosies, ja būs iepriekš atdzesēts, bet vēl labāk – ja putojot piebērsi šķipsniņu sāls. Šī ir sena gudrība no vecmāmiņu laikiem, taču tai joprojām uzticas arī profesionāli konditori.
    • Olas dzeltenums savukārt labāk putosies, iepriekš paturēts istabas temperatūrā. Piemēram, gatavojot mājās majonēzi no olu dzeltenumiem, eļļas un sinepēm, visiem produktiem jābūt pastāvējušiem istabas temperatūrā. Atkarībā no vēlamā daudzuma un pieredzes majonēzi var sakult gan ar rokas putojamo slotiņu, gan elektriskajā blenderī.
    • Saldais krējums ir trekns piena produkts, kuru labāk varēs saputot atdzesētu. Tauku procentam putošanā arī ir nozīme – piemēram, ja garšo kafija ar piena putiņām, ieteicams izvēlēties treknāku pienu, tas saputosies labāk.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē