• Neparasta recepte, ko vērts izmēģināt. Vācu pankūka ar augļiem un ogām

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vācu pankūka** ar augļiem un ogām
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vācu pankūka** ar augļiem un ogām
    Recepte maģiskam brīvdienu rītam. Pankūkas, kas prasīs nedaudz vairāk darba kā parasti, taču patīkami pārsteigs brokastotājus. Mīkstas un gaisīgas, taču ar pasakaini kraukšķīgu maliņu. Izmēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Krāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.
    • Sakuļ olas ar brūno cukuru, 1 tējkaroti vaniļas cukura, pienu, miltiem, pievieno arī sāli un muskatriekstu. Visu sakuļ šķidrā mīklā.
    • Pannā uz plīts uzkarsē sviestu, raugoties, lai sviests izplūst pa visu pannu un uzklājas arī malām.
    • Kad panna ir sakarsusi un sviests sāk čurkstēt, tajā lej mīklu un tūlīt pārceļ krāsnī.
    • Cep apmēram 20 minūtes, līdz pankūka ir uzpūtusies un uzliektās malas ir skaisti brūnas.
    • Tūlīt virsū liek šķēlītēs sagrieztu banānu un ogas, uzliek putukrējumu, kam putojot pievienotas 2 tējkarotes cukura un 1 tējkarote vaniļas cukura.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē