Mežģīņu pankūkas

Pankūkas
Ievas Virtuve
22. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Mežģīņu pankūkas
Foto: Andrejs Nikiforovs
Mežģīņu pankūkas
Šīs krāšņās, eksotiskās pankūkas ir vieglāk pagatavot, kā izskatās! Lieliska ideja skaistām brīvdienu brokastīm.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
25m
  • Olas sakuļ ar sāli un cukuru, pievieno kokospienu, piesijā un iemaisa miltus.
  • Mīklu labi sakuļ gludu, viendabīgu, bez kunkuļiem.
  • Pa daļām lej klāt un iemaisa ūdeni, tad eļļu. Mīklai jābūt šķidrai, saldā krējuma konsistencē.
  • Pannu uzkarsē vidēji karstu, var viegli ietaukot.
  • Mīklu tievā strūkliņā veikli tecina pannā šurpu turpu, veidojot caurumainu zīmējumu, it kā mežģīņu rakstu. Pankūku apcep no vienas puses, ar platu lāpstiņu apmet uz otru pusi, arī to viegli apcep, tad no pannas noņem un tūlīt saveļ rullītī. Tāpat gatavo visas pārējās pankūkas.
  • Pasniedzot pārlej ar kādu sīrupu, medu vai ievārījumu.
  • Lai vieglāk būtu veidot pankūku mežģīņu zīmējumu, mīklu lej tīrā plastmasas ūdens vai kāda cita šķidruma pudelē, tās korķītī izdur 3–4 mazus caurumiņus, caur kuriem mīklu tecina pannā.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+