• Medus krēmšnites

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    13. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Medus kremšnites
    Foto: Ieva Andersone
    Medus kremšnites
    Vai atceraties padomju laika krēmšnites, kurās galveno lomu spēlēja mazliet saķepusi, bieza mīkla? Šis ir pavisam cits stāsts. Seko norādījumiem receptē un šīs būs gardākās un bagātīgākās krēmšnites, kādas būsi baudījis!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    2st
    • Cepampannu pārklāj ar cepampapīru, uz tā liek mīklas loksnes, pārsmērē ar medu un
    • pārklāj ar otru cepampapīru.
    • Virsū liek otru cepešpannu (slogam, lai mīkla neuzpūstos).
    • Cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Uzmana, lai nesadeg.
    • Noņem virsējo plāti un papīru, un vēlreiz pārsmērē ar medu, liek atpakaļ krāsnī uz piecām minūtēm.
    • Krēmam olas sakuļ ar cukuru un miltiem un lēnām pievieno uzkarsētu pienu.
    • Liek uzuguns un maisot karsē, līdz sabiezē. Saldo krējumu saputo un iemaisa atdzisušajā krēmā.
    • Pievieno rumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
    • Kad krēms sāk sastingt, sadala uz pusēm un pārklāj divas atdzisušās mīklas kārtas.
    • Pāri liek atlikušās mīklas kārtas. Uz pāris stundām noliek kārtīgi sastingt.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē