• Krāsnī cepti dārzeņi Vidusjūras noskaņās

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    15. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepti dārzeņi Vidusjūras noskaņās
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī cepti dārzeņi Vidusjūras noskaņās
    Krāšņa piedeva ģimenes maltītē – sulīgi seonas dārzeņi ar aromātiskeim garšaugiem. Var baudīt arī kā vieglu un veselīgu pamatēdienu. Veselīgi, gardi, sezonāli!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m

     

    • Sīpolu sagriež gabalos, cukīni pārgriež uz pusēm, tad arī sagriež gabalos, nemizotus kartupelīšus pārgriež uz pusēm.
    • Dārzeņus liek bļodā, pārlaista ar eļļu, citrona sulu un medu, pārkaisa sāli, piparus un malto papriku, pievieno arī saberztus ķiplokus, timiāna zariņus, veselas mini paprikas un tomātiņus, ar rokām sajauc, lai visi dārzeņi ir labi pārklājušies.
    • Ar eļļu iesmērētā cepamveidnē liek kartupelīšus un sīpola gabalus, sakarsētā krāsnī 215 grādu temperatūrā apgrozot cep 30 minūtes.
    • Liek klāt paprikas un cukīni gabaliņus, cep 10 minūtes.
    • Tad pievieno tomātiņus un cep vēl 10 minūtes, līdz kartupelīši ir mīksti.
    • Pasniedz siltus.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē