• Krāsnī cepta zivs ar citronu, kaperiem un rīsiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    11. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepta zivs ar citronu, kaperiem un rīsiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī cepta zivs ar citronu, kaperiem un rīsiem
    Sākam nedēļu veselīgi! Tā kā zinām, ka zivis jāēd pēc iespējas biežāk, piedāvājam vienkāršu un gardu recepti, kam derēs jebkura baltā zivs – piemēram, menca vai palija!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Vāra irdenus rīsus.
    • Kamēr tie vārās, cepampannā liek zivju filejas, pārlej ar sviesta un eļļas sajaukumu, pārkaisa sāli un piparus, virsū liek šķēlītēs sagrieztas ķiploku daiviņas, pārklāj ar citrona šķēlītēm, pārber kaperus.
    • Liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes, atkarībā no fileju biezuma.
    • Rīsus nokāš, tiem pievieno uz pusēm pārgrieztus tomātiņus un sasmalcinātus zaļumus, pēc garšas – sāli un piparus.
    • Zivju filejas sadala porcijās, pasniedz ar vārītajiem rīsiem.
    •  

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē