• Kokospiena vistas zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    10. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kokospiena vistas zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kokospiena vistas zupa
    Šīs zupas uzvārīšana neprasīs vairāk par pusstundu, bet kas par aromātu un garšu! Sātīga un tik bagātīga, taču elementāri pagatavojama.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Katlā lej buljonu, liek pārgrieztus citronzāles stiebrus un nomizotu ingvera gabalu, uz mazas uguns lēni vāra.
    • Tikmēr pannā sakarsētā eļļā liek gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, apgrozot apcep.
    • Liek klāt sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus, čili un gabaliņos sagrieztus saldos kartupeļus. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem, apgrozot dažas minūtes cep tad un no uguns noņem.
    • No buljona izņem citronzāli un ingveru, pieliek sarkano karija pastu, pielej kokospienu, sajauc un liek klāt apcepto vistas gaļu ar sīpoliem, ķiplokiem un saldajiem kartupeļiem.
    • Lēni vāra 10 minūtes, tad pievieno brokoļa ziedkopas, vāra vēl dažas minūtes un no uguns noņem.
    • Pēc garšas pieber vēl sāli un piparus, pielej laima sulu, pārkaisa sīpollociņus.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē