• Kārtainais cūkgaļas cepetis

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    29. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kārtainais cūkgaļas cepetis
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kārtainais cūkgaļas cepetis
    Nedaudz citādāks cepetis – kārtains un krāsains. Daudzās gaļas un dārzeņu kārtas nozīmē īpaši sulīgu un aromātisku galarezultātu, kas pilnīgi noteikti izcepsies vienmērīgi. Šis noteikti būs karalis svētku galdā!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st 20m
    • Sīpolu sasmalcina, ķiplokus saberž, papriku un kaltētos tomātus smalki sagriež, bazilika lapiņas, pētersīļus un timiāna vai rozmarīna lapiņas sakapā, liek klāt sinepes un medu, sāli, piparus, pievieno eļļu no kaltēto tomātu burkas, visu sajauc.
    • Cūkas kakla karbonādes šķēles ar gaļas āmuriņu izdauza lielākas un plānākas.
    • Cepamtrauku viegli iesmērē ar eļļu, klāj iekšā gaļas šķēli, to pārsmērē ar sakultu olu un pārklāj ar nelielu daudzumu pagatavotā pildījuma.
    • Virsū klāj otru šķēli, arī to vispirms pārsmērē ar olu, tad uzklāj daļu pildījuma.
    • Tā turpina, līdz visas gaļas šķēles un pildījums ir sakārtots kopējā krāvumā.
    • Malas visapkārt, viegli piespiežot, piegludina, trauku liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep gatavu, 45–50 minūtes.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē