• Kafijas krēms

    Kafija
    Daina Lapiņa
    14. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kafijas krēms
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kafijas krēms
    Retro deserts, kas it nemaz nav pelnījis būt aizmirsts – tas ir viegls un gaisīgs, turklāt kafijas rūgtums tik lieliski papildina krēma maigo saldumu. Un pagatavošana ir pārsteidzoši vienkārša.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Olu dzeltenumus sajauc ar iebiezināto pienu, iemaisa cieti un kafiju.
    • Maisījumu liek uz uguns, nelielā karstumā, nepārtraukti maisot, karsē, līdz sabiezē.
    • Noņem no uguns, pievieno liķieri un atdzesē.
    • Saputo saldo krējumu ar pievienotu vaniļas cukuru, pusi iemaisa atdzesētajā krēmā, to sadala porciju trauciņos.
    • Pārber šokolādes skaidiņas, virsū ar konditorejas uzgali uzspiež pārējo putukrējumu.
    • Uzmanīgi caur smalku sietiņu pārkaisa šķīstošās kafijas pulveri, pirms pasniegšanas ledusskapī atvēsina.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+