Ar sēkliņām, rozīnēm un riekstiem rotātas piparkūkas

Kā pareizi?
5. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sēkliņ piparkūka
Sēkliņ piparkūka
Piparkūkas var greznot ne tikai ar cukura glazūru, bet arī ar riekstiem, rozīnēm, sēkliņām un sukādēm. Būs ne tikai garšīgi un skaisti, bet arī veselīgāk. Tikai tad piparkūkas jārotā pirms, nevis pēc cepšanas.
  • Mīklu izveltnē un izspiež piparkūkas.

  • Piparkūkas liek uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru.

  • Četras piparkūkas pārsmērē ar olu un rotā ar riekstiem, sēkliņām un rozīnēm.

  • Tad pakāpeniski – pa četrām – pārsmērē un izgrezno visas piparkūkas. (Ja olu uzklās uzreiz visām piparkūkām, tā nožūs, un dekoriņi vairs nepielips, jo greznošana nemaz tik ātri neiet)

  • Kad visas izrotātas, liek cepties 200 grādos apmēram 10 minūtes vai kamēr piparkūkas kļūst viegli brūnas.

 


 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+