Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Izcila rasola recepte

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    17. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rasols
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Rasols
    Kas gan būtu svētki bez laba rasoliņa? Bagātīga un garda iemīļoto salātu recepte svētku galdam. Jā, tieši šādi – ar gaļu un siļķīti gatavojams klasisks rosols un tas patiešām ir gardi! Izmēģini!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    3 vērtējumi
    5/5
    • Vārītus, atdzesētus kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos.
    • Noloba un tāpat sagriež vārītas olas, gaļu un marinētos gurķus.
    • Arī ābolu sagriež, iepriekš tam izgriežot serdi.
    • Saldētos zirnīšus pārlej ar ūdeni, uzvāra, nokāš un atdzesē.
    • Siļķes fileju sagriež sīkos gabaliņos.
    • Produktus sajauc, pārlej ar mērci, ko pagatavo, samaisot visas sastāvdaļas, pēc vajadzības garšai pievienojot kādu garšvielu vairāk.
    • Ja mērce šķiet pārāk bieza, tai var pievienot nedaudz ūdens.
    • Mērci iecilā salātos, tos pārmērīgi nemaisot, lai sagrieztos produktus nesašķaidītu.
    • Ieliktu salātu traukā rasolu var greznot ar zirnīšiem, olu ceturksnīšiem, pētersīļu lapiņām.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē