• Idejas romantiskam vakaram

    Pamatēdieni
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tikai pica un jūs!

    Tas nekas, ka ārpasaules baudas un piedzīvojumi mums uz brīdi vēl liegti – patiesībā arī savu māju siltumā un omulībā varam izbaudīt sirsnīgus, aizraujošus un garšīgus mirkļus. Atliek tikai likt lietā nedaudz izdomas, izbrīvēt laiku, sagatavot picu – un romantisks piedzīvojums var sākties.

    Holivudas happy end

    Nepiespiestam un romantiskam vakaram patiesībā nevajag daudz. Izslēdziet telefonus un datorus. Iekārtojiet ērtu zvilni ar dekoratīvo spilvenu un mīkstu pledu grēdām. Sagādājiet romantisku apgaismojumu ar dārza lampiņām un svecēm. Protams, viegli pagatavojamas uzkodas un spirdzinošus dzērienus. Tad atliek tikai nospiest play

    • Before Sunrise (1995)

    Divi jauni un dzīves kāri studenti satiekas vilcienā uz Vīni. Viņiem ir viena nakts – romantiska pastaiga šajā skaistajā pilsētā un sarunas par dzīvi, par mīlestību un visu pārējo, ko iespējams atklāt tikai perfektam svešiniekam.

    • Titanic (1998)

    Neviens romantisko filmu saraksts nav pilnīgs bez šī romantiskā raudu gabala. Leo un Keita, un Selīnas Dionas sirdi plosošā balāde – ir vērtības, kas nepāriet.

    • Dirty Dancing (1987)

    Viņi satiekas vasaras kūrortā. Viņa – naiva un bagāta skolniece, viņš – nabadzīgs nepareizais puisis, kas prot perfekti dejot. Kaut tālākais katram ir skaidrs, šīs filmas mūzika, deju soļi un pasakainais Patriks Sveizijs nepieviļ nekad!

    • Casablanca (1942)

    Viena no visvairāk mīlētajām un visbiežāk citētajām filmām kino vēsturē. Noteikti ne bez iemesla!

    • Crazy, Stupid, Love (2011)

    Jo mīlestība nozīmē ne tikai nopūtas un asaras, bet arī ļoti daudz sirsnīgas smiešanās un neērtu situāciju.

    Nekas tā neļauj iepazīt otru kā kopīga spēle!

    Azarts, sacensības garša, negaidītas atklāsmes – kopīga spēle ļaus uz brīdi piemirst visu, kas plosās aiz loga un, ļoti iespējams, ieraudzīt mīļoto nedaudz citā gaismā. Un ja vēl šai spēlei ir pikants piesitiens…

    • Mobilā lietotne Couple Game: Relationship Quiz ļauj iepazīt otru tuvāk

    Lai atsvaidzinātu attiecības un katru dienu uzzinātu ko jaunu par savu otro pusīti, mobilā lietotne Couple Game: Relationship Quiz piedāvā pārīšiem aizpildīt testus par dažādām tēmām. Kad abi testu ir izpildījuši, atzīmējot savas atbildes, iespējams minēt, kā uz šiem pašiem jautājumiem atbildējis otrs. Taču pats vērtīgākais šajā lietotnē ir iespēja saglabāt partnera atbildes – tādējādi pat visīpatnējākās viņa vai viņas vēlmes, intereses un atmiņas vienmēr var vienkārši apskatīt lietotnes arhīvā. Šī spēle ne tikai var noderēt pāriem, kas viens otru jau pazīst, bet arī kalpot kā jēgpilna aktivitāte kādā no pirmajiem randiņiem.

    • Spēle Joyful Couple

    Šī ir visai pikanta spēle pāriem, kas gatavojas piešķilt attiecībām jaunu liesmu. 50 uzdevumi – no mīlīgām bučiņām līdz pārdrošām idejām, kas mudinās pārkāpt komforta robežas un no jauna iepazīt citam citu. 

    Sexystyle, 24,95 €

    Dodieties virtuālā ekskursijā!

    Daudzi pasaules lielākie muzeji un izstāžu zāles joprojām piedāvā virtuālās tūres to telpās. Jā, protams, sēdēšanu pie datora ekrāna ar īstu pastaigu Luvras gaiteņos nesalīdzināsi. Bet no otras puses – tos ieraudzīt bez mūžīgās tūristu drūzmas arī ir kas īpašs. 

    Virtuālās tūres piedāvā: 

    *Siksta kapela: museivaticani.va

    *Luvra: louvre.fr

    *Versaļas pils: chateauversaiiles.fr 

    *Frīdas Kālo muzejs: museofridakahlo.org.mx

    *Saldavora Dalī muzejs un māja: salvador-dali.org

    *Orsē muzejs Parīzē: musee-orsay.fr

    *Google earth. Bezmaksas ekskursijas joprojām piedāvā pasaulē lielākais muzejs – programma Google Earth. Patiesībā – aizraujošāks par visglaunāko pili un galeriju, jo ar šīs programmas palīdzību varat pastaigāties arī pa vistālāko, neapdzīvotāko ciematiņu ielām (un justies pilnīgi droši), apskatīt Austrālijas lielo barjerrifu vai Havaju salu pludmales, vai zvaigznes Holivudas Slavas alejā. 

    Un kāds būs jūsu nākamais piedzīvojums?

    Kā zināms, tieši gatavošanās svētkiem – un ceļojumi taču arī tādi ir! – ir to skaistākā, saldākā, satraucošākā daļa. Un kāpēc gan nesākt gatavoties savam nākamajam ceļojumam jau tagad? Vai, vēl labāk, izveidojiet savu visvis… sapņu ceļojumu sarakstu – nākamajiem pieciem, desmit gadiem vai visam atlikušajam mūžam. Sakārtojiet šos galamērķus prioritātes kārtībā – sākot ar vietām, kuru pieminēšana vien liek elpai aizrauties. Izvirziet sev mērķi šīs vietas apmeklēt pirmās – nu ir laiks un iespēja šādam sapņu ceļojumam sagatavoties, kā nākas.

    • TripAdvisor var arī plānot ceļojumus kopā

    Dodoties ceļojumā, pāri vienmēr cenšas sabalansēt abu pušu vēlmes, līdz ar to abiem ir jāiesaistās arī ceļojuma plānošanā. To var ļoti ērti darīt mobilajā lietotnē TripAdvisor, kurā iespējams apskatīt gan populārākos, gan ceļotāju augstāk novērtētos apskates objektus, aktivitātes un atrakcijas katrā pasaules valstī, saglabāt tās sarakstā, kas ir vienlaikus kopīgojams ar ceļabiedru. Sarakstu var papildināt abi ceļotāji, pievienojot apskates vietas, kas interesē, un kopīgi izlemjot, ko apmeklēt. Tāpat šajā lietotnē iespējams izlasīt citu ceļotāju atsauksmes, apskatīt dažādu tūrisma objektu un viesnīcu foto, tādējādi laikus iepazīstoties ar informāciju un izvērtējot, vai iekārotā vieta patiesi atbilst abu vēlmēm.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē