• Fiksā frikadeļu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    18. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Fiksā frikadeļu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Fiksā frikadeļu zupa
    Kad dikti kārojas mīļo frikadeļu zupiņu, taču nav laika ilgi stāvēt pie plīts, var pagatavot šādu – novienkāršotu klasiskās frikadeļu zupas versiju. Šī būs gatava nieka 20 minūtēs!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m

     

    • Sīpolu sasmalcina, katliņā sakarsētā taukvielā apmaisot apcep.
    • Pārlej buljonu, uzvāra, ar tajā apmērcētu karoti no maltās gaļas ņem mazas piciņas un ielaiž buljonā.
    • Uzvāra, noņem virsū radušās putiņas, klāt liek saberztus ķiplokus, laurlapu un timiāna zariņus, ieber saldētos dārzeņus.
    • No jauna uzvāra un tad lēni vāra dārzeņus mīkstus – 5–10 minūtes.
    • Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    • Laurlapu un timiānu no zupas izņem, iemaisa sakapātus zaļumus.
    • Zupai klāt var pasniegt skābo krējumu, piekost maizi.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē