• Elementārs upeņu saldējums

    Upenes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Upeņu saldējums
    Foto: Ieva Andersone
    Upeņu saldējums
    Saldētas ogas ir jau pusceļš uz saldējumu – atliek tikai pievienot pāris sastāvdaļas, sablendēt, un gatavs! Nogaršojot šo saldējumu pirmo reizi, grūti noticēt, ka tajā ir tikai trīs sastāvdaļas. Ļoti krēmīgs un izteiksmīgs!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    3st
    Kopējais laiks
    3st 20m
    • Saldo krējumu saputo.
    • Upenes sablendē ar iebiezināto pienu.
    • Upeņu masā iecilā saldo krējumu. Iepilda aizvākojamā trauciņā un liek saldētavā.
    • Var baudīt jau pēc 3–4 stundām.

     

    * Pirms sasaldēšanas masu nogaršo un, ja prasās, papildina ar cukuru – šajā receptē vienīgais salduma avots ir iebiezinātais piens, tāpēc saldējums izdosies mēreni salds. Jāņem arī vērā, ka pat viena veida ogas salduma ziņā var ļoti atšķirties!

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē