• Elegantās sparģeļu kabatiņas

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    7. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sparģeļu kabatiņas
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Sparģeļu kabatiņas
    Ātri un vienkārši pagatavojama, taču eleganta uzkoda. Un tik pavasarīga! Kraukšķiniet skaistās brīvdienu brokastīs vai nesteidzīgā pēcpusdienā pie vīna glāzes!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    40m
    • Sparģeļus viegli apviļā eļļā.
    • Atlaidinātas mīklas plāksnītes pārgriež uz pusēm.
    • Uz katras liek gabaliņu siera, tam virsū – atkarībā no lieluma – pa 3–4 sparģeļiem.
    • Sparģeļus uz mīklas kvadrātiņa kārto pa diagonāli. Tā brīvos stūrus pārloka pāri sparģeļiem, pārziež ar olu, lai labāk salīp, un cieši saspiež kopā, lai cepoties neatveras.
    • Liek cepampannā uz ieklāta cepampapīra, pārziež ar olu, pārkaisa rupjo jūras sāli, tad krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē