Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Cukīni un fetas maize. Perfekta recepte kabaču sezonai!

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cukīni maize
    Foto: Ieva Andersone
    Cukīni maize
    Prasās pēc jaunas receptes kabaču laikam? Izmēģini šo Ilzes Veisbārdes recepti! Sulīga un veselīga, turklāt tik pasakaini garda, ka baudāma ne vien kā veselīga darbdienu uzkoda, bet arī ceļama svētku galdā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m

     

    • Bļodā iesijā miltus, pievieno cepamo pulveri, sāli, saberztu timiānu un piparus.
    • Citā bļodā samaisa pienu, eļļu un iekuļ olas.
    • Pievieno cukīni un 3/4 fetas.
    • Iemaisa miltu maisījumu.
    • Maisa, līdz veidojas viendabīga masa.
    • Iepilda garenā veidnē (30 cm), kurā ieklāts cepampapīrs.
    • Pārkaisa ar sadrupinātu fetu.
    • Cep 180 grādos 60 minūtes, līdz maize gatava (pārbauda ar koka irbulīti).

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē