• Ceptu rudens dārzāju biezzupa ar spinātu un pētersīļu krēmu

    Zupas
    4. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    45m
    2 vērtējumi
    5/5

    Ķirbi, sīpolu, seleriju, burkānus un pētersīli nomizo, sagriež  lielos gabalos. Izmaisa eļļā, kam piebērtas garšvielas. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20–30 minūtes. Tad dārzājus liek katlā, pielej buljonu un vāra, līdz tie mīksti un nedaudz pašķīduši.

    Sablendē, lej bļodiņās, pievieno krēmu, pārber ar sēklām un pasniedz. Servē ar grauzdētu maizi, kas pārsmērēta ar krēmu.

    Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē