Ceptu rudens dārzāju biezzupa ar spinātu un pētersīļu krēmu

Receptes
4. novembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
45m
2 vērtējumi
5/5

Ķirbi, sīpolu, seleriju, burkānus un pētersīli nomizo, sagriež  lielos gabalos. Izmaisa eļļā, kam piebērtas garšvielas. Cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 20–30 minūtes. Tad dārzājus liek katlā, pielej buljonu un vāra, līdz tie mīksti un nedaudz pašķīduši.

Sablendē, lej bļodiņās, pievieno krēmu, pārber ar sēklām un pasniedz. Servē ar grauzdētu maizi, kas pārsmērēta ar krēmu.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+