• Šobrīd

    weather img

    Rīga +17°C Daļēji saulains, R/DR vējš, 3.09 m/s

    Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem

    Veselīgs uzturs
    Daina Lapiņa
    5. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem
    Ļoti garšīgs un ātrs veids, kā pagatavot veselīgo mencas fileju. Baudiet kopā ar rīsiem vai kartupeļiem. Labi saderēs arī ar kuskusu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Iepriekšējā vakarā no saldētavas izņemtus un atlaidinātus mencas filejas gabalus nosusina, pārkaisa ar sāli un pipariem.
    • Lielā, dziļā pannā uzkarsētā eļļā apgrozot izcep, no pannas noņem, uzglabā siltumā.
    • Pannā izkausē sviestu, pievieno miltus, maisot karsē, līdz izveidojas viendabīga masa.
    • Pa daļām iemaisa pienu, nepārtraukti maisot karsē, līdz uzvārās un sabiezē, pievieno sāli un piparus.
    • Mērcē liek rupji sagrieztus spinātus, apmaisot ļauj tiem dažas minūtes izkarsēties un sašļukt.
    • Tad mērcē liek ceptos zivs gabalus un pasniedz.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē