• Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    5. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepta menca krēmīgā mērcē ar spinātiem
    Ļoti garšīgs un ātrs veids, kā pagatavot veselīgo mencas fileju. Baudiet kopā ar rīsiem vai kartupeļiem. Labi saderēs arī ar kuskusu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Iepriekšējā vakarā no saldētavas izņemtus un atlaidinātus mencas filejas gabalus nosusina, pārkaisa ar sāli un pipariem.
    • Lielā, dziļā pannā uzkarsētā eļļā apgrozot izcep, no pannas noņem, uzglabā siltumā.
    • Pannā izkausē sviestu, pievieno miltus, maisot karsē, līdz izveidojas viendabīga masa.
    • Pa daļām iemaisa pienu, nepārtraukti maisot karsē, līdz uzvārās un sabiezē, pievieno sāli un piparus.
    • Mērcē liek rupji sagrieztus spinātus, apmaisot ļauj tiem dažas minūtes izkarsēties un sašļukt.
    • Tad mērcē liek ceptos zivs gabalus un pasniedz.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē