Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Biskvīta rulete ar vārītā olu krēma pildījumu

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    26. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biskvīta rulete ar vārītā olu krēma pildījumu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Biskvīta rulete ar vārītā olu krēma pildījumu
    Klasiska, gaisīga biskvīta rulete ar vārīto krēmu. Tās pagatavošana ir vienkārša un salīdzinoši ātra, tāpēc izdosies arī iesācējam.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

     

    • Pagatavo krēmu. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, iemaisa miltus un lāsīti piena, lai var izmaisīt.
    • Pārējo pienu uzkarsē līdz vārīšanai, neuzvāra, karstu iemaisa olu un miltu masā.
    • Lej katliņā, maisot lēni karsē, līdz krēms sabiezē. Neuzvāra!
    • Līdz istabas temperatūrai atdzesētā krēmā pa daļām iemaisa saputotu sviestu.
    • Biskvītam olu dzeltenumus atdala no baltumiem, dzeltenumus ar cukuru saputo, iemaisa miltus, labi sakuļ, lai nav kunkuļu.
    • Saputo baltumus, 1/3 uzmanīgi iemaisa dzeltenumu un miltu masā, tad iecilā pārējo.
    • Mīklu ieklāj apmēram 25 × 30 cm lielā ar cepampapīru izklātā cepampannā, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.
    • Gatavību pārbauda, iedurot biskvītā koka irbulīti. Ja to ārā izvelk tīru, biskvīts ir gatavs.
    • Nedaudz padzesētu biskvītu noņem no cepampapīra un pārsmērē ar ievārījumu.
    • Atdzesētu pārklāj ar olu krēmu, ar cepampapīra palīdzību satin ruletē, ietin papīrā un noliek aukstumā savilkties un sastingt.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē