• Atpūtai pēc Jāņu šašlika. Garneles un mango ar rīsu nūdelēm

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    27. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Garneles un mango ar rīsu nūdelēm
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Garneles un mango ar rīsu nūdelēm
    Dienām, kad gribas sevi palutināt ar ko īpašu un vieglu. Zibenīgi pagatavojama viegla un eksotiska maltīte, kurā netrūkst arī olbaltumvielu un vitamīnu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m

     

    • Nūdeles pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni.
    • Liek traukā, pievieno pusripiņās sagrieztu gurķi, nomizotu, nelielos gabalos sagrieztu mango, sīpola pusripiņas un atlaidinātas garneles.
    • Laima sulu sajauc ar sojas mērci, saldo čili mērci un eļļu, daļu pārlaista salātiem, pārkaisa ar grauzdētām sezama sēkliņām.
    • Pārējo mērci pasniedz klāt.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē