• Ābolu un bumbieru kompots bez cukura. Francūzietes recepte!

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Šis ābolu kompots Francijā ir klasisks bērnu ēdiens – to pasniedz launagā vai desertā, un mammas par to priecājas, jo cukurs kompotam nav pievienots nemaz. Franču bērni to ēd ļoti bieži un arī pieaugušajiem tas garšo!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m
    3 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas ar āboliem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē