• Ābolu biezeņa kēksiņi ar krēmsiera glazūru. Ātri un vienkārši!

    Kēksiņi
    Ārija Avota
    21. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Tā kā mīklai pievienots padaudz ābolu biezeņa, kēksiņi jeb cupcake kūciņas ir aromātiskas un sulīgas. Tās var ātri izcept, pavisam vienkārši izdekorēt un jauki noformēt uz galda. Ābolu biezeņa vietā var likt ķirbju biezeni, tikai tad mazlietiņ vairāk arī cukura.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    12 kēksiņi
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē