• 5 veidi, kā enerģētiski attīrīt māju

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Laiku pa laikam būtu ieteicams enerģētiski iztīrīt savu mājokli, atbrīvojot to no sliktās enerģijas un vienlaikus arī baciļiem.
    1. Visu telpu stūros uz diennakti izliek mazos trauciņos iebērtu rupjo sāli – tas uzsūks visus nevēlamos aromātus un arī negatīvo enerģiju. 
    2. Izkvēpina telpas, izmantojot enerģētiski spēcīgus, antiseptiskus augus: svaigi grieztu kadiķa zariņu, salviju, vībotni vai vērmeli. To aizdedzina, izstaigā visu māju un izkvēpina visus stūrus. Pēc telpu izkvēpināšanas atver durvis un logus, lai radītu caurvēju, kas aiznes visu slikto prom.
    3. Izmazgā grīdas ar stipru zāļu tēju novārījumu (derēs kumelītes, kalmes saknes, raudenes, piparmētras vai citi smaržīgi augi). Ūdenim var pievienot arī sāli, terpentīnu vai ēteriskās eļļas.
    4. Gaisu istabā var attīrīt ar egļu vai priežu čiekuru palīdzību. Čiekurus saber auduma maisiņā vai sasien dekoratīvā virtenē un uzkar pie krāsns, kamīna vai radiatoriem. Sveķi sasilstot piesātinās gaisu ar vērtīgajiem fitoncīdiem, kas nobeidz vīrusus.
    5. Ja mājās ir krāsns vai kamīns, uz kvēlojošām oglēm uzmet pāris čiekuru, kadiķa zariņu, citrusaugļu miziņas, krustnagliņas. Telpā izplatīsies maigs dūmu un ēterisko eļļu aromāts, kas vienlaikus attīrīs un aromatizēs gaisu, kā arī uzlabos telpas enerģiju.

    Tikai ņem vērā, ka visiem šiem pasākumiem nebūs lielas nozīmes, ja tavs mājoklis ir pieblīvēts ar nevajadzīgu lietu grēdām. Tātad vispirms jātiek vaļā no krāmiem, un tikai tad var ķerties pie mājokļa enerģētiskās attīrīšanas!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē