• Kristāli mīlestībai, aizsardzībai, labklājībai un veselībai. Kā atrast īstos?

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Cilvēkus visos laikos valdzinājusi akmeņu noslēpumainā pasaule, kristālu krāsu, formu un brīnumaino īpašību dažādība. Ar tiem rotāti tempļi un pilis, akmeņi izmantoti dziedniecībā, maģiskos rituālos. Tiek uzskatīts, ka kristāli ir miniatūra bibliotēka, kas glabā mūsu planētas vēsturi. Tie ir cilvēces evolūcijas DNS, vienlaikus arī ļoti personīgi.

    Kā izvēlēties akmeni

    Cilvēkus visos laikos valdzinājusi akmeņu noslēpumainā pasaule, kristālu krāsu, formu un brīnumaino īpašību dažādība. Ar tiem rotāti tempļi un pilis, akmeņi izmantoti dziedniecībā, maģiskos rituālos. Par dārgakmeņiem – dimantiem, safīriem, rubīniem, pērlēm – sievietes bija gatavas ziedot veselu bagātību. Lai piesaistītu vīriešu uzmanību, Ēģiptes valdniece Kleopatra mazgājās rozā kvarca vannā. 

    Uzskata, ka katrai sievietei ir vajadzīgi vismaz četri akmeņi – mīlestībai, aizsardzībai, veiksmei (labklājībai) un veselībai.

    Bet kā atrast savējo? Veikalā, izraugoties akmeni, ieklausies sajūtās. Ja tas ir tavs akmens, turot to rokās, kristāls var izstarot siltumu. Vari sajust kņudēšanu pirkstu galos, siltuma vilnis var pāršalkt pār visu ķermeni. Var pārņemt drošības sajūta un apziņa, ka tev tas ir vajadzīgs.

    Mīlestības akmeni biežāk iestrādā gredzenā un nēsā uz kreisās rokas zeltneša. Arī aproci no mīlestības akmentiņiem nēsā uz kreisās rokas. Kristālu mīlestības piesaistīšanai var iestrādāt arī auskaros, kaklarotā, to var turēt guļamistabā, nēsāt sev līdzi somiņā.

    Kristālu attīrīšana no negatīvās enerģijas

    Kristāliem piemīt spēja absorbēt gan pozitīvo, gan negatīvo enerģiju, tāpēc ir ļoti svarīgi pirms lietošanas tos attīrīt no negatīvā aplikuma. Minerālus attīra, paturot tekoša avota vai upes ūdenī. Tos var iegremdēt baznīcā svētītā ūdenī. Vienkāršs attīrīšanas un vienlaikus aktivizēšanas rituāls ir negatīvās enerģijas sadedzināšana – akmeni tur virs baltas sveces liesmiņas un virza vispirms 7 reizes pretī pulksteņa rādītāja virzienam, tādā veidā minerālu attīrot, pēc tam – 7 reizes ciparnīcas rādītāja virzienā, – to uzlādējot. Ar akmeņiem vēlams parunāties, piesātināt tos ar pozitīvu enerģiju, dot tiem vārdu. Akmeņus, kas mīl sauli, piemēram, citrīnu, kalnu kristālu, var aktivizēt, paturot saulē, bet Mēness akmeņus, piemēram, labradoru, Mēness akmeni, uzlādē, novietojot uz palodzes pilnmēnesī. Lai minerāli bagātinātos ar dabas spēku, var iznest laukā un paturēt lietū, saulē, mēnesgaismā.

    Kad kristāls ir attīrīts, to programmē mīlestībai. Akmeni paņem neaktīvās rokas (lielākā daļa sieviešu aktīvā ir kreisā puse, vīriešiem – labā) plaukstā un tur sirds čakras līmenī. Tad aizver acis un apmēram piecpadsmit centimetrus virs akmens ar plaukstu uz leju tur aktīvo roku. Kad pirkstu gali sāk kņudēt, dod precīzu programmu, ko atkārto septiņas, deviņas vai divpadsmit reizes, piemēram, es gribu, lai viņš (nosauc vīrieša vārdu) mani mīl; es gribu, lai mana sirds atveras mīlestībai; es vēlos, lai mīļotais atgriežas pie manis. Pēc programmēšanas ar aktīvo roku pulksteņa rādītāja virzienā it kā aizskrūvē vāciņu. Vēlams programmu periodiski atjaunot. Ja uzticamā jūtu ģeneratora un mīlestības sarga vaigs ir kļuvis bāls, dūmakains, akmens sāk sprēgāt, dalīties, tas liecina, ka kristāls uzņēmis pārāk daudz negatīvās enerģijas. Akmens, kas ir nokalpojis, jāaprok zemē ar pateicības vārdiem mātei zemei: māte zeme, ļaunumu paņem, veiksmi no šā brīža dāvā.

    Populārākie mīlestības akmeņi:

    • Rozā kvarcs jeb rožu kvarcs ir mīlestības, skaistuma un jaunības akmens. Kristāls raisa optimismu, māca baudīt dzīvi un ar magnētisku spēku pievilina mīlas objektu. Lai piesaistītu mīlestību, rozā kvarcu vēlams iestrādāt rotās – gredzenā, kulonā, aprocē, auskaros. Minerālu var iegremdēt avota ūdenī un ar to mazgāt seju. Saberztu rozā kvarcu var pievienot krēmam – āda atjaunojas, tā kļūst zīdaina, elastīga. Ģimenes stabilitātei rozā kvarcu kā mīlestības talismanu vēlams turēt guļamistabā – akmens enerģija stiprinās attiecības un neļaus skauģiem izjaukt laimīgu savienību.
      Lai rozā kvarcs palīdzētu tev atvērt mīlestības avotu un satikt mīļoto, paturi to rokās un lūdz Visuma labvēlību mīlestības piesaistīšanai. Pēc tam to nēsā sev līdzi, iestrādātu kulonā, auskaros, rokassprādzē vai gredzenā. Vari palikt iecerētajam vīrietim zem spilvena vai, skaisti iesaiņotu, uzdāvināt izredzētajam kā mīlestības talismanu.
      Lai stiprinātu mīlestības attiecības, ieteicams pilnmēnesī novietot divus kvarca akmeņus uz fotogrāfijas, kurā esi kopā ar mīļoto cilvēku. Fotogrāfiju vakarā noliec uz palodzes tā, lai Mēness apspīd gan akmeņus, gan bildi. Nākamajā rītā vienu no akmeņiem novieto savā guļamistabā, bet otru nēsā līdz.
      Lai attīrītu ģimenes enerģiju, saglabātu harmoniju attiecībās, aplīmē fotogrāfijas rāmīti ar maziem rozā kvarca kristāliem un tajā ievieto bildi, kurā esi laimīga kopā ar mīļoto. 
    • Ametrīns, kas zaigo violetos, purpura un zeltainos toņos, remdina mīlas sāpes un piesaista patiesu mīlestību. Šis akmens, ko dēvē par Venēras akmeni, ir kā antidepresants pret mīlas sāpēm. Tas palīdz aizmirst izirušas attiecības. Šo īpašību dēļ sirds dziednieks ametrīns 18. gadsimtā izpelnījās ievērību Francijas karaļa galmā, kur virmoja intrigas, varas elite mainīja mīļākās, bet ametrīns palīdzēja remdēt mīlas sāpes. Ejot sabiedrībā, Venēras akmeni, iestrādātu rotās, vēlams atklāt citu skatienam. Kristāla enerģija piesaistīs pretējo dzimumu, un tevi noteikti pamanīs īstais un uzrunās…
    • Ahāts palīdz izkopt jūtu smalkumu, stiprina mīlestības saites, mazina šķiršanās sāpes. Šis akmens atmasko neuzticību, palīdz noskaidrot attiecības, piedot, kā arī mazina aizvainojumu un dusmas. Ahātu sauc par dižās mātes akmeni, jo tas sargā bērnus.

    • Mēness akmeni izvēlas romantiski noskaņota, maiga daiļā dzimuma būtne, kas vēlas savienot sirdi ar savu simpātiju. Lai tas piepildītos, augošā Mēnesī vēlams nēsāt sudraba rotās iestrādātu Mēness akmeni. Kristāls tevi uzlādēs ar enerģiju, tu kļūsi apburoši daiļa un romantiskais noskaņojums tevī modinās maigas jūtas. Ja esi attiecībās, Mēness akmens dāvās abpusēju uzticību un sapratni.
    • Mīlas maģijā iecienīts ir rutilētais kvarcs, ko romantiski dēvē par Venēras matiem. Šis kristāls ir spēcīgs mīlestības amulets un, iestrādāts gredzenā, kulonā vai piespraudē, palīdzēs satikt un noturēt dzīves pavadoni.
    • Avanturīns ir tīras, patiesas un abpusējas mīlestības akmens. Avanturīna auskarus ieteicams nēsāt jaunai meitenei, jo tie ne tikai izcels viņas skaistumu, bet piesaistīs veiksmi arī mīlestībā. Vīrietis, kas sievietei dāvina avanturīna kakla rotu, simboliski zvēr viņai uzticību līdz mūža galam. Šo rotakmeni ieteicams nēsāt iestrādātu gredzenā, rokassprādzē, krellēs.  
    • Hematīts pastiprina seksuālo kaisli, palīdz piesaistīt sirdsāķīti. Kristālu, iestrādātu sudrabā, vēlams nesāt uz rādītājpirksta. Skaistais akmens kā mīlestības amulets var kalpot arī kā breloks pie mašīnas vai mājas atslēgām.
    • Hiacints palīdz saglabāt jaunību, pievilcību, tas stiprina laulības saites. To gan nav ieteicams nēsāt neprecētai sievietei – akmens var traucēt satikt savu sirds āķīti un apprecēties. Hiacints ir flirta un vieglprātīgu attiecību simbols. Senāk to dēvēja par kurtizāņu akmeni, jo kristāls palīdzēja pievilināt daudzus mīlniekus.
    • Granāts ir kaisles un mīlestības simbols, tāpēc tās sievietes, kuras rotās izvēlas granātu, ir ļoti kaislīgas būtnes. Ja tavas dienaskārtības pirmais punkts ir izveidot mīlestības pilnas attiecības, granāta rotas vai amulets ir tavs labākais sabiedrotais. Tas ir mīlnieku akmens, un, guļamistabā turot šo minerālu, partneri spēs ilgi saglabāt mīlošas, kaisles pilnas attiecības. No granāta veidots talismans sirds formā modina mīlestību. Tās gan ne vienmēr ir abpusēji piepildītas jūtas, un var būt platoniska mīlestība pret savu elku, skolotāju, iztēlē radītu mačo.
    • Viens no spēcīgākajiem mīlestības talismaniem ir kaķacs. Tas sargā no neveiksmes mīlas frontē, neuzticības un pieburšanas. Rotakmens spēks trīskāršosies, ja nēsāsi kaķacs rotu komplektu – auskarus, rokassprādzi, krelles.  
    • Turmalīns vairo seksuālo enerģiju. Šis akmens palīdz piesaistīt pretēja dzimuma uzmanību un iekarot mīļotā cilvēka sirdi. Sieviete, kas nēsā turmalīnu, ir apburoša, viņā mostas pārliecība, cerība, neizsīkstoša enerģija. Šis akmens palīdz piepildīt mērķus, nesalūst pie pirmās neveiksmes. Ja tu vēlies satikt un noturēt savu mačo, turmalīna talismans ir pareizā izvēle. Kristāls sargā no nelabvēļiem, neļauj noskaust tavu laimi. Turmalīns ir universāls akmens, tāpēc to var iestrādāt gan rotās, gan nesāt līdzi somiņā. Sudrabā iestrādāts akmens sirds formā kalpos kā spēcīgs seksuālās kaisles un mīlestības amulets.

    Rotakmens uz zeltneša

    Biežāk saderināšanās gredzenu nēsā uz kreisās rokas zeltneša, jo senatnē uzskatīja, ka asins artērija no šā pirksta plūst uz sirdi. Zeltnesis atbilst divām čakrām – sirds enerģētiskajam centram, ko simbolizē zaļā krāsa, un saules pinuma čakrai, kurai atbilst oranžā krāsa. Nēsājot uz pirksta gredzenu ar oranžā vai zaļā krāsā iestrādātu akmeni, tas palīdzēs nodibināt attiecības un uzlabot fizisko veselību. Rotakmens uz zeltneša simbolizē pavasari, spožo, silto saules enerģiju. Tas apzīmē rītausmu, starojumu, iedvesmu. Nēsājot uz zeltneša gredzenu ar kristālu zaļā krāsā, piemēram, smaragdu, turmalīnu, avanturīnu, vai oranžā tonī, piemēram, citrīnu, dzintaru, topāzu, tie palīdzēs iegūt, noturēt, saglabāt mīlestību, veselību un dzīvesprieku.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē