• Inese Ozola atklāj, kāpēc modes skates laikā pārmet krustu

    Personības
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    13. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Zane Bitere / LETA
    Spēles ar apģērba spēku un nebeidzami sievišķības meklējumi ir zīmola Amoralle izveidotājas Ineses Ozolas stiprā puse. Viņa neslēpj, ka šajā dzīves posmā ir ļoti uzmanīga ar vārdiem – par savām attiecībām, par 45 gadu slieksni, par laika varu. Mēs dzeram tēju un sākam rindot vārdus.

    – Redzēju vienā aizskatuves video, kā jūs, pirms izlaist modeli ārā uz mēles, pārmetāt sev krustu. Kā rokās tobrīd nodevāt šo situāciju?

    – Es nezināju, ka tā daru, līdz ieraudzīju to video! Tas ir Visums, kaut kāds neredzamais spēks un enerģija, kaut kas lielāks par mums, kur mēs katrs arī spēlējam savu lomu. Tas ir par visa līdzsvaru. Bet, atceroties to situāciju, – tur bija nopietna lieta! (Smejas.)

    Viena modele bija atstājusi biksītes zem bodija, un tas atklājās tieši pirms iziešanas. Bet skatē zem bodija neviens taču nevelk biksītes! 

    – Tad, lūk, kas par situāciju!

    – Nu, bet iedomājieties – visa tā milzīgā komanda ir pusgadu strādājusi, tik milzīgs darbs piecpadsmit minūtēm! Spriedze ir liela un kļūdas iespējamība arī. Kaut bieži tās kļūdas citi nemaz nepamana, tikai mēs paši esam izdomājuši, kā tam vajadzētu būt, un tad paši arī pārdzīvojam! 

    – Kāds vispār tālāk ir plāns, kurp zīmols virzās? 

    – Šobrīd ir zīmols Amoralle, kas viss ir par sievišķību, jutekliskumu, un tad ir jaunais zīmols OneDay, kas ir stāsts par sievietes ikdienu – šajā līnijā ir kleitas, ko var vilkt gan uz priekšu, gan uz aizmuguri, mazgāt veļasmašīnā, tās nav jāgludina, un pārsvarā visām ir kabatas. Tādas kleitas jau mums bija no pašiem sākumiem, bet tagad tas viss būs nodalīts kā atsevišķs zīmols. Šo vienkāršāko ikdienas līniju iedvesmoja pašas sievietes. Runājot ar sievietēm, radās arī Amoralle LevelUp, kas ir telpa mūsu kopienai, meistarklasēm un pasākumiem. Un vēl mums ir Grāmatu klubs. Meklējam jaunus tirgus – pabiju Honkongā, Brazīlijā, Meksikā, tagad tūlīt braukšu uz Japānu. Sievietes zina, ko viņas grib, man vajag to vienkārši sadzirdēt. 

    – Ko pati sev novēlat šajā posmā, kad ir jaunas attiecības, jauni biznesa plāni?

    – Vispār – attiecības nav jaunas, tās jau ir ilgāku laiku.

    Pēc šķiršanās es biju gadu viena – tas bija grūts, garš gads. Man nepatīk vienai.

    Vienkārši es esmu es attiecībās, divatā. Bet par manām attiecībām runāt šobrīd pietiks. 

    – Vaicāšu citādi – esat laimīga?

    – Ir daudzas maziņas laimītes, laimīgās izjūtas. Tā kā es atbildi nevaru noformulēt – saprotu, ka man par šo būs jāparaksta dienasgrāmatā, tad varbūt es to spēšu to pateikt labāk. Ēh, nevar kādu vieglāku jautājumu? Es gribu atbildēt pa īstam un godīgi, tāpēc pagaidām man jāpadomā, ko es patiesībā jūtu, jo es par laimīgumu nedomāju – tas šobrīd nav dienaskārtībā. Man ir tik spraiga dzīve! Es sev novēlu piefiksēt prieku un meklēt prieku – tas gan.  

    Visu interviju lasiet žurnāla «Ieva» jaunajā numurā vai «Santa+».

    • «Esot vienai, dzīvē ienāk tāda smeldzes līnija. Savukārt esot attiecībās, viss kaut kā nostājas savās vietās.» Intervija ar zīmola Amoralle izveidotāju Inesi Ozolu
    • Nopirki kaut ko nesamērīgi dārgu un tagad nožēlo? Kāpēc tā notiek?
    • Rīgas cirka radošais direktors Mārtiņš Ķibers: «Nav jau man gājis tik līdzeni – esmu emigrējis no Latvijas un atgriezies, esmu piedzīvojis depresiju, bēdzis no sevis.» 
    • Iepazīsties: kareive Felicita Beiere, pirmā un pagaidām vienīgā sieviete Godasardzē 
    • Tava kapsulas garderobe pavasarim – kā to veidot?
    • Kā pareizi tīrīt un mazgāt brilles, lai tās ilgi kalpotu
    • Pieredzē dalās un savus knifus atklāj istabas augu kolekcionāres
    Ieva nr15/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē