• Feju zodiaks. Kura no divpadsmit fejām atbilst tavai horoskopa zīmei?

    Ezoterika
    Ina Eglīte
    25. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Fejas ir mums visapkārt, tās spēj mums palīdzēt, ja tām ticam. Dziedniece Ludmila Abramova stāsta par savu pieredzi saskarsmē ar fejām.

    «Signāli no paralēlām pasaulēm pienāk regulāri, bet diemžēl ne visi tos dzirdam. Esam aizņemti savos ikdienas darbos, pārāk liela ir neticība, kas robežojas ar iedomību, ka tikai cilvēks ir visuvarens.

    Ticam vai ne, bet līdzās mums dzīvo dievišķas būtnes, kas gatavas steigties palīgā, tiklīdz tās aicināsim.

    Grūtos brīžos parasti atceramies par eņģeļiem, taču materiālajai pasaulei, kurā mītam, daudz tuvāk atrodas fejas. Mitoloģijā tās ir skaistas sievišķas būtnes. Pasakās un teikās tās attēlo kā labās burves, krustmātes, kas jaundzimušos apvelta ar dažādiem talantiem. Feju uzdevums ir palīdzēt saglabāt mūsu planētas ekoloģisko līdzsvaru, tāpēc tās ir saistītas ar kādu no stihijām – ūdeni, gaisu, uguni un zemi –, un katrai ir atbilstoši palīgi: ūdens gari nāras, gaisa gari silfīdas, uguns gari salamandras un zemes jeb kalnu gari rūķi.

    Man ir laimējies ar dažām fejām tikties. Viņas ir brīnišķīgas! Esmu mēģinājusi tās uzzīmēt, bet tam vajag īpašu noskaņojumu – vieglu, pozitīvu, kāds «zemes cilvēkam» ne vienmēr ir. Un tad fejas man vaicā: «Bet kāpēc mēs tavos zīmējumos esam tik nopietnas?» Es vēl tikai mācos attēlot vieglumu un dzirkstošo prieku, ko izstaro šīs debešķīgās būtnes. Man ir laimējies ieraudzīt arī rūķi un salamandru. Tā bija tik neparasti skaista!

    Saprasties ar šīm būtnēm ir pavisam vienkārši. Cilvēkiem tās ir ļoti atsaucīgas, labprāt steidzas palīgā, kad viņi lūdz. Nav svarīgi, vai spējam tās saskatīt – mūsu lūgums tiks izpildīts tik un tā. Esmu redzējusi, kā fejas mēģina dot zīmes – ar krāsām, ziediem, smaržām.

    Nav jābūt gaišredzīgam, tikai vērīgam – nojaust spēj ikviens, tikai jāklausa sirdij.

    Kad šķietami nejauši rodas neparasta ideja vai necerēti uzsmaida veiksme – ziniet, kāds par to ir parūpējies!

    Reiz izmisuši saimnieki man lūdza palīdzēt atrast viņu pazudušo suni. Diemžēl dzīvnieku meklēšanā man nepiemīt gaišredzība, tāpēc aicināju palīgā Kaķu feju, kura gādā arī par citiem dzīvniekiem (ir arī eņģeļi – dzīvnieku aizgādņi). Jau visai drīz saimniekiem piezvanīja cilvēki, kas noklīdušo suni bija ieraudzījuši, un nogādāja mājās.

    Līdzīgi bija ar meža vāveri, kura kādā dārza mājā bija iesprūdusi starp sienām, un cilvēki nespēja viņai palīdzēt, toties fejas parūpējās, lai nelaimīgais dzīvnieciņš izkļūtu brīvībā. 

    Paralēlās pasaules labprāt nāk palīgā. Jūs varat sev nodrošināt augstāko vadību, dziedināšanu, aizsardzību. Bet esiet apdomīgi, jo vēlmes piepildās! Lūdziet par svarīgo jeb, citiem vārdiem, lūgumam jābūt no sirds nākušam, un pretim saņemsiet beznosacījuma mīlestību un konkrētu palīdzību.»

    Zodiaka fejas

    Ķeltu mitoloģijā ir pat feju zodiaks! Starp divpadsmit fejām ir četras karalienes, četras princeses un četras granddāmas, katra atbild par konkrētu zodiaka zīmi. Palīdzību var lūgt ikvienai, tomēr pirmām kārtām labāk tām, kas atbilst jūsu zodiaka stihijai: uguns zīmes ir Auns, Lauva un Strēlnieks; ūdens zīmes – Zivis, Vēzis, Skorpions; gaisa zīmes – Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari; zemes zīmes – Mežāzis, Vērsis, Jaunava. Lūgšana vienkārša, saviem vārdiem, un noteikti norādiet, ko konkrētu vēlaties.

    Auns – karaliene Paradisa, rītausmas dieviete. Izvedīs cauri neziņas tumsai, palīdzēs pārvarēt jebkurus šķēršļus.

    Vērsis – princese Viviāna, kalnu valdniece. Palīdz atgūt harmoniju, sekmē veiksmi finanšu jomā.

    Dvīņi – granddāma Meliora, dienvidu vēju valdniece. Uz saviem spārniem atnes veiksmi, atvieglo dzīves ceļu, palīdz pārvarēt vilšanos.

    Vēzis – karaliene Meluzīna, ūdens stihiju pavēlniece. Palīdz mīļotajiem, vairo pievilcību, piepilda slēptākās vēlmes.

    Lauva – princese Morgana, kaisles valdniece. Palīdz radošo darbu veicējiem, sekmē jaunradi, jaunu darbu sākšanu.

    Jaunava – princese Urgānija, vara kalnu valdniece. Dod fizisko spēku un izturību grūtu uzdevumu veikšanā, palīdz vairot materiālo labklājību.

    Svari – karaliene Holda, vētru valdniece. Pievilina veiksmi, attīsta intuīciju.  

    Skorpions – princese Estrella, miera un mīlestības valdniece. Sargā patiesas jūtas, atšķetina sarežģītas attiecības. Šai fejai var lūgt palīdzēt sastapt savu otru pusīti.

    Strēlnieks – granddāma Glastinga, patiesības dieviete. Palīdz apzināties savus dzīves uzdevumus, dāvā pēkšņas idejas un risinājumus, stiprina mērķtiecību. 

    Mežāzis – karaliene Maba, veselības dieviete. Dziedina fizisko un garīgo ķermeni.

    Ūdensvīrs – princese Arila, pārmaiņu vēju valdniece. Palīdz veidot attiecības, attīsta prātu un radošās spējas.

    Zivis – granddāma Selkija, ezeru un jūru valdniece. Gādā par kaislīgu mīlestību, laimīgu ģimenes un mājas dzīvi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē