• VOLKSWAGEN T-ROC

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Jaunais T-Roc izstaro pārliecību ar izteiksmīgu ārējo dizainu, augstas kvalitātes salonu ar inovatīvām tehnoloģijām. Pieejams ar jaudīgiem un ekonomiskiem dzinējiem, kā arī ar 4Motion pilnpiedziņu. T-Roc atvieglo tā vadāmību, pateicoties 8 inovatīviem vadītāja asistentiem, kas iekļauti standartaprīkojumā. Lai piešķirtu T-Roc vēl vairāk oriģinalitātes, iespējams izvēlēties kādu no astoņām virsbūves krāsām vai vizuālu akcentu jumtam, kas kontrastē ar virsbūves krāsu.

    Cena: no 28 360 eiro

    • Appconnect tālruņa tehnoloģija.
    • Atpakaļskata kamera –  standartaprīkojumā.
    • 8 inovatīvi vadītāja asistenti.

    Ilze Blūma: «Patīkama sēdpozīcija, stabila gaita un ļoti ērta atrašanās pie stūres. Arī lielā ekrāna lietošana ir vienkārša un neprasa daudz uzmanības. Šis ir gana ietilpīgs krosovers, kas varētu būt laba izvēle gan ģimenes, gan darba vajadzībām. Varu iedomāties, ka pie T-Roc stūres sēž biznesa sieviete, bet aizmugurē plašumu bauda bērni.»

    Sintija Ilsjāne: «Viegli saprotams salons, atbilstošs patēriņš un viegla braukšana. Kā jau Volkswagen – viss ir savās vietās. Ar dzinēja jaudu pilnībā pietiek, lai iekļautos kopējā satiksmē. Šo krosoveru varētu salīdzināt ar praktisko latvieti. Aizmugurē ir daudz vietas, un kompaktā virsbūve ļaus visur viegli izgrozīties. Man tīri labi patika.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē