• NISSAN QASHQAI

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    15. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Klāt vasara, un laiks lūkoties pēc jauna auto! Neatkarīgi no tā, vai mašīna paredzēta ģimenes vajadzībām vai laiskiem izbraucieniem brīvdienās, svarīgi ir atrast tieši sev visvairāk piemēroto modeli. Laikapstākļi mūs šogad lutināja, un Paula Timrota vadībā gar jūras krastu devāmies apceļot Kurzemi, lai dotu iespēju astoņām žurnāla IEVA lasītājām izmēģināt astoņus jaunus auto.

    Viens no Latvijā populārākajiem SUV, kas uzskatāms par krosoveru ēras aizsācēju visā pasaulē. Jaunais Nissan Qashqai izceļas ar pamanāmu dizainu, spožu LED apgaismojumu, praktisku salonu, modernu tehnoloģiju klāstu un efektīvu vieglā hibrīda versijas spēka piedziņu. Tāpat tas ieguvis augstāko drošības novērtējumu Euro NCAP testos.

    Cena: no 24 940 eiro

    • Nissan inteliģentā mobilitāte.
    • 9 collu pielāgojams digitālais displejs.
    • Premium klases nappa ādas sēdekļi.

    Ginta Auzniece-Jaunzeme: «Ģimenisks krosovers, kas labi vadāms un nemanāmi uzņem ātrumu. Pat nespiežot gāzi grīdā, Qashqai ātri un patīkami paātrina gaitu. Salonā jutos ērti. Interesanti, ka priekšējā stikla atspulgā var redzēt spidometru. Viegli manevrējams auto.»

    Elīza Astra-Vectirāne: «Komfortabla un ietilpīga ikdienas mašīna. Man ir svarīgi, lai daudz vietas būtu gan aizmugurē, gan bagāžniekā un mūsu ģimenei būtu ērti. Forši, ka šim krosoveram ir sportiska stūre un vējstiklā var redzēt braukšanas ātrumu. Savā ziņā Qashqai ir vienkāršs auto, un, manuprāt, tas ir ļoti labi, jo daudzi tieši to vēlas. Qashqai būs piemērots mierīgākam dzīves ritmam.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē