• Krievijas zvaigžņu salidojums Slāvu bazārā

    Kultūra
    Anastasija Kuzminova
    Inese Mizovska
    16. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM UN NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Lielākais Krievijas šovbiznesa zvaigžņu saiets šovasar notika Vitebskā, festivālā Slāvu bazārs, kur startēja arī Latvijas dziedātāja – X Faktora zvaigzne Diāna Paško.

    Diāna Paško – bez balvas, bet laimīga

    Latvijas pārstāve Diānai Paško starptautiskajā jauno vokālistu konkursā godalgotu vietu neieguva, taču tas viņu neskumdina. «Mans ceļojums uz Minsku bija vairāk nekā izdevies!» atgriežoties Rīgā, pavēstīja viņa.

    Pie galvenās balvas – 20 000 ASV dolāru – tika baltkrievu dziedātājs Romāns Volozņevs, bet ukrainiete Elīna Ivaščenko, kurai bija tāds pats punktu skaits, tika apbalvota ar īpašo Baltkrievijas prezidenta prēmiju Slāvu cerība – 15 000 dolāriem.

    Otrajā vietā palika un 10 000 dolāru saņēma lietuviete Karolīna Lindo, bet trešo vietu dalīja dziedātāji no Kazahstānas un Bosnijas un Hercegovinas, katrs saņemot 2500 dolāru.

    Filips Kirkorovs uzņemts Baltkrievijas zvaigžņu alejā

    Pie savas zvaigznes Baltkrievijas zvaigžņu alejā šogad tika Krievijas popmūzikas karalis Filips Kirkorovs. Tā viņam tika piešķirta par īpašiem nopelniem. Kirkorovs savulaik gatavoja Eirovīzijai baltkrievu dziedātāju Dmitriju Koldunu – uzrakstīja viņam dziesmu.

    Uz svinīgo pasākumu Kirkorovs ieradās ar stundas nokavēšanos. Viņš atlidoja ar privāto lidmašīnu un pasākuma vietā ieradās Maikla Džeksona cienīgā tēlā – ar spožiem akmentiņiem rotātā aizsargmaskā. Viņš paziņoja, ka vēl aizvien sapņo iegūt Grammy balvu un nospēlēt karaļa Līra lomu teātrī.

    Šura diētas nomocīts

    Savulaik populārais dziedātājs Šura uz skatuves parādās reti, tādēļ viņa parādīšanās Slāvu bazārā bija gaidīta īpaši. Viņa cīņa ar liekajiem kilogramiem, šķiet, nebeigsies nekad. Te viņam izdodas notievēt, te atkal palaisties slinkumā…

    Nesen mediji vēstīja, ka dziedātājs kādā Maskavas klīnikā speciālistu uzraudzībā atbrīvojies no vairāk nekā 20 kilogramiem liekā svara. Šķiet, diēta māksliniekam tomēr ir pārāk liels pārbaudījums. Ierodoties Vitebskā, viņš bija visnotaļ īgns.

    Aicināts pozēt fotogrāfiem, atcirta: «Es neesmu nekāda Voločkova, lai jūs priekšā grozītos. Bet tievāks par viņu esmu noteikti!»

    Lolita Miļavska – dziedātāja pēc šķiršanās maina visu

    Festivāla spilgtākā zvaigzne šogad bija Lolita Miļavska, kurai pandēmijas laikā izdevies notievēt, izšķirties un atrast jaunu mīlestību.

    Dziedātāja, kura nekautrējās izrādīt savu izplūdušo augumu apspīlētos kostīmos, piedzīvojusi neticamas pārvērtības – kļuvusi krietni slaidāka un izveidojusi jaunu, stilīgu frizūru. Fani jūsmo – Lolita izskatās vismaz 10 gadus jaunāka! Viņa lepni izrādīja savas diētas rezultātu melnā, apspīlētā kombinezonā. Lolita atzinās, ka to nopirkusi jau pirms vairākiem gadiem, bet nespējusi šaurajā tērpā ielīst. Tagad kostīms viņai jau esot par lielu. Dziedātāja par savu jauno figūru ir pateicīga dietologam endokrinologam, kurš ar saviem klientiem lieki neauklējas, bet garantē simtprocentīgu rezultātu.

    Grūdiens pārmaiņu virzienā bija Lolitas skandalozā šķiršanās no vīra Dmitrija Ivanova, ar kuru kopā bija astoņus gadus. Jau pērn oktobrī Lolita paziņoja, ka Dmitrijs viņu bezkaunīgi krāpis un par dziedātājas naudu uzturējis savas mīļākās.

    «Kad mēs pašķīrāmies, man sākās nopietna depresija. Es vairs neko negatavoju un neēdu. Varēju visu dienu gulēt dīvānā pie ieslēgta televizora,» neslēpa viņa. Pandēmijas dēļ laulības šķiršanas process aizkavējās, bet nesen dziedātāja pavēstīja, ka beidzot tas ir noticis – viņa ir juridiski brīva, bet Lolitas sirds gan atkal aizņemta.

    "Viņš ir visās nozīmēs normāls čuvaks. Man ir 65, viņam 48 gadi. Jā, mazliet jaunāks, bet vectētiņš nav vajadzīgs. Vēl neesmu nodzīvojusi līdz tādam vecumam, lai gulētu ar vectēvu,» par savu izredzēto stāstīja Lolita.

    Uz Vitebsku gan jauno mīļāko viņa līdzi neņēma, sakot – viņš ir aizņemts darbā. «Lai tik strādā! Man bezdarbniekus vairs nevajag,» piebilda dziedātāja un pastāstīja, ka viņas jaunais draugs esot nopietns biznesmenis. Viņa atzina, ka tādu kaislību, kādas virmojušas iepriekšējās attiecībās, šajās neesot. «Tauriņi vēderā ir kaitīgi – tā teica mans psihologs. Man vairs to nav. Bet, ja piedāvās precēties, tad precēšos. Tā būs jau sestā laulība, ja pieskaita pirmo, kas bija fiktīva,» vaļsirdīga bija dziedātāja.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē