• Kāpēc britu karaļnams slēpj Keitu Midltoni? Pirmā bilde pēc operācijas satrauc pasauli

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    11. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Karaliskās ģimenes fani ir ļoti nobažījušies – sākumā Velsas princese Keita Midltone pazuda uz vairākām nedēļām un nekas netika stāstīts par viņai veikto operāciju, pēc tam izskanēja dažādas biedējošas versijas par Keitas veselību. Tagad publiskota oficiāla Keitas bilde kopā ar viņas trijiem burvīgajiem bērniem. Tai vajadzēja nomierināt britus, taču… bilde esot tik aizdomīga, ka visu padarot vēl ļaunāku!

    Pēc tam, kad Midltone pārcieta operāciju, izskanējis daudz runu un baumu par viņas veselību. Nedēļas rit, bet no princeses ne ziņas, ne miņas. Ka tik nav noticis kas patiesi nelāgs! Visbeidzot pagājušajā nedēļā «The New York Post» publicēja foto – tajā Velsas princese redzama, sēžam pasažiera sēdeklī automašīnā, kuru stūrē viņas mamma Kerola. Bilde pēc ilgās karaļnama klusēšanas uzņemtas pie Vindzoras pils, kur atrodas Velas prinča un princeses ģimenes māja. Šis kadrs nomierināja daudzus britus un Keitas fanus – princese ir dzīva un velta laiku savas veselības sakārtošanai. Tiesa, daudzus tas arī vēl vairāk satrauca – Keita šajā bildē izskatoties pavisam svešāda. Vai viņa patiesībā veikusi plastikas operāciju? Bet varbūt tā nemaz nav Keita?  

    Šonedēļ beidzot tika publiskota arī oficiāla Velsas princeses bilde – pirmā pēc operācijas. Tā ir visai klasiska ainiņa – viņa ikdienišķā tērpā pozē kopā ar saviem trijiem bērniem.

    «Paldies visiem par laba vēlējumiem un atbalstu beidzamo divu mēnešu garumā.

    Novēlu ikvienam priecīgu Mātes dienu!» tā šo bildi komentē Keita vietnē «X». Tas, ka princese fotogrāfijā sēž, gan daudzus darīja nemierīgus – vai viņa vēl aizvien ir tik vāja? Tomēr daudzi arī paguva no sirds nopriecāties par princeses atgriešanos ikdienas dzīvē.

    Prieks gan nebija ilgs. Drīz vien ziņu aģentūras «Associated Press» un «Reuters» izplatīja brīdinājumu, ka bilde varētu būt «manipulatīva», proti – aplūkojot tuvāk, tā izskatoties neīsta. Pirmkārt – tas atspoguļojoties princeses Šarlotes kreisās rokas novietojumā. Turklāt Keitai pirkstā nav gredzena. Esot arī citas acīmredzamas nepilnības. Lai gan kā bildes autors minēts Keitas vīrs princis Viljams, un tā tiek uzdota par 2024. gadā tapušu foto, profesionāļiem esot aizdomas, ka tā vis nav.

    Kādēļ gan nepieciešama šāda mānīšanās? Izskanējušas dažādas versijas. Viena no tām – ar Keitu esot pavisam slikti, un šī pamatīgi pārveidotā bilde tiek publiskota tāpēc, lai aizmālētu tautai acis un novērstu uzmanību no tuvojošās nelaimes. Tā varētu būt tapusi arī pērn. Par to runā arī kāda slavena blogere, kura izpētījusi, ka foto uzņemts pērn novembrī, bet tajā mainītas apģērbu krāsas, lai izdotu bildi par jaunu.

    Satrauktos prātus nemierina arī Keitas atvainošanās par radīto pārpratumu un paskaidrojums. «Kā jau visi fotogrāfi – amatieri, arī es eksperimentēju ar retušēšanu. Gribu atvainoties par visiem pārpratumiem, kurus raisījis mūsu ģimenes portrets, kuru publiskojām vakar,» vēsta Velsas princese.

    Šķiet, sirdsmieru karaliskās ģimenes fani neatgūs līdz brīdim, kad paši savām acīs redzēs Keitu Midltone kādā oficiālā pasākumā. Karaļnams sola, ka princeses atgriezties pie karaliskajiem pienākumiem varētu jau ap Lieldienām.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē