• Jelgavas novada domes galva Lasmanis video zvana laikā pieķerts neķītrībā? Tā esot viņa sieva!

    Politiķis
    Estere Jansone
    21. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Madars Lasmanis
    Foto: Twitter/Jànis Vinters
    Madars Lasmanis
    Sociālajos tīklos klejo mulsinošs Jelgavas domes priekšsētāja Madara Lasmaņa video. Nopludināts videozvana ieraksts, kura laikā viņš redzams visnotaļ divdomīgā situācijā…

    Jelgavas domnieks, partijas «Latvijas attīstībai» biedrs, Madars Lasmanis dažu stundu laikā sociālajos tīklos kļuvis ļoti populārs. Apkārt klejo video, kur viņš redzams sēžam automašīnā, šofera krēslā. Aizmugurējā sēdeklī, visticamāk, sēž kāda dāma, jo kadrā redzama viņas kāja. Madara roka stiepjas pie aizmugurē sēdošās personas un, kā spriež video skatītāji, iespējams, nonāk starp pasažieres kājām. Mirkli vēlāk viņš roku noņem un paosta savus pirkstus.

    Šo dīvaino ainu partijas «Zaļo Zemnieku Savienība» biedri ievērojuši videozvana laikā un nofilmējuši. Lasmaņa neparastās darbības ir notvertas darba laikā, kad politiķim vajadzētu pilnībā koncentrēties svarīgu jautājumu risināšanā.

    Portāls «TV3» noskaidrojis, ka Lasmaņa automašīnā atradusies viņa sieva. Viņš gan skaidro, ka video uzņemts laikā, kad piedalījies attālinātā Budžeta sēdē un neko nepiedienīgu nav darījis. Politiķis tainsojies – viņš nepamanīja, ka videozvanā ir redzama mīļotās kāja.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē