• Mācītāja meita lepojas, ka filmējusies erotiskā seriālā: Sievietes raksta pateicības vārdus

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    14. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Kalniņa
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Linda Kalniņa
    Mācītāja Krista Kalniņa meitu slavenu padarīja filmēšanās Dž. Dž. Džilindžera erotiskajā drāmā «Ekstāze». Lai arī kritisku komentāru bijis daudz, Linda saka: «Nenožēloju neko!»

    Kad pērn tapa zināms, ka režisora Dž. Dž. Džilindžera erotiskajā drāmā galvenā loma uzticēta komponista Imanta Kalniņa mazmeitai Lindai Kalniņai, daudzi brīnījās, kā viņa, būdama mācītāja Krista Kalniņa meita un slavenas dzimtas pārstāve, parakstījusies uz tādu pikantu projektu. «Dzimta ir tāda, kāda ir, es laužu pati savu ceļu radošajā jomā,» žurnālam «Privātā Dzīve» uzsver Linda. «Kalniņu dzimtas cilvēkiem reizēm gribas izaicināt sabiedrību. Arī es neeju vienkāršāko ceļu, piekrītot būt pirmā erotiskā seriāla aktrise Latvijā. (..) Protams, tur bija kailums, intimitāte un erotika. Bet es jutos brīvi, un man nebija jānosprauž robežas. Tas, kur piedalījos, man nešķita nedz pretīgi, nedz arī neglīti,» uzskata viņa.  

    Taujāta, vai pēc erotiskās filmas parādīšanās saņēmusi sabiedrības nosodījumu, Kalniņa atbild: «Protams, dzīve pēc seriāla ir mainījusies. Bet negācijas, kas būtu vērstas pret mani, neesmu ne izjutusi, ne arī dzirdējusi. Tieši pretēji – cilvēki mani atpazīst, nāk klāt un grib nobildēties. Sievietes raksta man pateicības vārdus par to, ka izspēlēju šo sāpīgo attiecību stāstu uz ekrāna, un atklāj arī savu pieredzi. Toksiskas attiecības un situācijas, kad vīrietis grib precēt vienu, bet iekāro citu, dzīvē ir ļoti biežas,» viņa ir pārliecināta.

    Atšķirībā no savas varones viņa pagaidām nav bijusi precējusies. To, vai tagad ir aizņemtas sievietes statusā, viņa nevēlas atklāt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē