• FOTO: «CUPRA Summit» 2023 vienuviet pulcē teju 750 «CUPRA» entuziastus

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    16. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās «CUPRA Summit 2023» salidojums, kam piereģistrējās 250 «CUPRA» automašīnas un vairāk nekā 750 šo aizraujošo spēkratu īpašnieku un «CUPRA» auto markas cienītāju, kas paši sevi dēvē par «CUPRA Tribe». Auto entuziasti devās trasē, lai dažādās disciplīnās pierādītu savu un sava auto dotības trasē, kā arī baudīja dažādas aktivitātes kā lieliem tā maziem visas dienas garumā.

    «Ar lielu prieku vērojam, ka CUPRA entuziastu kopiena turpina augt. Proti, ja pērn «CUPRA Summit» vienuviet pulcēja 125 CUPRA automašīnas un 300 to entuziastus tad šogad vērojam, ka dalībnieku un auto skaits ir dubultojies. Tas tiešā veidā apliecina to, ka CUPRA automobiļi Latvijā ir cieņā un interese pēc šiem spēkratiem turpina pieaugt. Kopš šī auto zīmola ienākšanas tirgū, ielās devušies jau 800 šīs markas spēkrati. Turklāt mums pieejamie dati liecina, ka «AUTOBRAVA Motors» dīleru centrs ir līderis starp trīs Baltijas valstīm pēc pārdoto CUPRA automobiļu skaita. Kas ir interesanti ­– CUPRA auto nav specifiska klienta profila – vienīgais, kas šos cilvēkus vieno ir mīlestība pret šo auto zīmolu un tieši tas rada «CUPRA Tribe» un jaudīgo «CUPRA Summit» atmosfēru, kas bija jūtama visa pasākuma laikā,» stāsta Uvis Braunfelds, «AUTOBRAVA Motors» pārdošanas daļas vadītājs.

    Pasākuma mērķis bija ne tikai izcelt CUPRA spējas, bet arī vairot autovadītāju zināšanas par drošu auto vadīšanu. Sadarbībā ar sporta kompleksu «333» un tajā izveidoto «Drošas braukšanas» simulatoru trasi, instruktoru pavadībā, autovadītājiem bija iespēja apgūt jaunas prakses, kā droši vadīt savu spēkratu dažādos, braukšanu apgrūtinošos apstākļos.

    Par muzikālo pavadījumu dienas garumā rūpējās DJ Dubra & DJ PM2AM, bet pasākumu vadīja CUPRA vēstnesis un aizraujoša CUPRA Formentor VZ īpašnieks Armands Simsons, tomēr CUPRA spēkrata patieso sportisko garu trasē demonstrēja autosportists Ivars Vasaraudzis.

    «Ļoti novērtēju iespēju kā instruktoram izmēģināt CUPRA Formentor VZ ar 310 zirgspēku lielu jaudu. Šis auto pārsteidz ar savu dinamiku, lielisko vadāmību un jaudu, ko es kā autosportists īpaši novērtēju. Turklāt, nav jābūt ilggadējam autosportistam, lai tāds justos – šis auto to izdara paša vadītāja vietā,» pieredzē dalās autosportists Ivars Vasaraudzis.

    Salidojuma dalībniekiem tika dota iespēja atdzīvināt sevī mītošo sacensību garu un CUPRA automobiļa spēkus 3 dažādās līgās – CUPRA Fun, CUPRA Family un CUPRA Pro. CUPRA Pro līgā autovadītāji varēja pārbaudīt sava dzelzs rumaka spējas un varēšanu trasē. Šajos braucienos varēja piedalīties obligāti velkot ķiveri, lai garantētu drošību. Savukārt CUPRA Fun un CUPRA Family disciplīnās spēkratā varēja izbaudīt mierīgas, bet ne mazāk aizraujošas aktivitātes ģimenes un draugu lokā, ko piedāvā «333» sporta kompleksa instruktori.

    Bet pasākuma noslēgumā visas CUPRA automašīnas veica kopīgu goda apli un debesis izgaismoja svētku uguņošana.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē