• Dzērājšoferis Rīgā izraisa avāriju, kurā bojā iet nevainīgs cilvēks

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    30. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustatīva nozīme
    Foto: Pixabay
    Attēlam ir ilustatīva nozīme
    Sestdienas novakarē Rīgā, Jaunciemā, dzērājšoferis iekļuvis avārijā, kurā gājis bojā otras cietušās automašīnas vadītājs.

    Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, negadījums noticis ap plkst.18.30 Jaunciema 10.šķērslīnijā, kur vīrietis ar automašīnu «Mercedes Benz» sadūries ar automašīnu «VW», kuru vadīja cits vīrietis. «VW» pēc sadursmes ietriecās kokā un tās vadītājs notikuma vietā gāja bojā. Negadījumā cieta arī «Mercedes Benz» pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

    Policija ir konstatējusi, ka «Mercedes Benz» vadītājs pie stūres bija sēdies alkohola reibumā.

    Kopumā sestdien Latvijā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 14 cilvēki. Astoņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pieci – Vidzemē, bet viens – Latgalē.

    Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, ap plkst.14.30 glābēji saņēma izsaukumu uz Inčukalna ielu Rīgā, kur vieglā automašīna bija iebraukusi grāvī ar ūdeni. Glābēji cilvēkus izcēla no automašīnas, iznesa no grāvja un nogādāja līdz ātrās palīdzības mediķiem.

    Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 18 vadītājus: deviņus – Rīgas apkārtnē, četrus – Zemgalē, trīs – Vidzemē, bet pa vienam – Latgalē un Kurzemē. 14 aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

    Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 213 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 66 autovadītāji, Vidzemē – 52, Latgalē – 48, Zemgalē – 26, bet Kurzemē – 21 autovadītājs. Trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

    Kopumā policija vakar noformējusi 499 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē