• «Dod pieci!» desmitgadē notiks labdarības stafete 158 stundu garumā

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    27. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Paula Čurkste/LETA
    Šogad sabiedrisko mediju labdarības maratona «Dod pieci!» īpaši izveidotajā stikla studijā uz sešarpus diennaktīm atradīsies tikai akcijas aizsācējs Latvijā Toms Grēviņš, bet skriešanas stafeti pārņems ziedotāji, informēja akcijas organizatori.

    Iepriekšējos divus gadus Grēviņš labdarības maratona laikā atradās ārpus stikla studijas, papildu ziedojumus vācot ar 42 kilometru maratona distanču skriešanu septiņas dienas pēc kārtas. Labdarības maratona desmitgadē Grēviņš būs studijā un aicina ziedotājus pārņemt skriešanas stafeti, turpat līdzās stikla studijai, veicot labdarības stafeti teju 158 stundu garumā.

    Skriešana stafete, tāpat kā pats labdarības maratons, būs nepārtraukta un notiks arī nakts stundās. Katras dienas skrējiens tiks veltīts ziedotājam, kas bērnu un jauniešu atbalstam ziedos vismaz 10 000 eiro.

    Labdarības maratona «Dod pieci!» naktīs stikla studijā viesosies arī citi Latvijas Radio 5 kolēģi, kuri stikla studijas vienīgajam dīdžejam ļaus nedaudz atpūsties. Tāpat, atzīmējot «Dod pieci!» desmitgadi, labdarības maratonā piedalīsies arī līdzšinējie «Dod pieci!» dīdžeji, tai skaitā Kaspars Mauriņš, Elīna Baltskara, Linda Samsonova un citi.

    Jau ziņots, ka sabiedrisko mediju labdarības maratons «Dod pieci!» šogad no 15.decembra līdz 21.decembrim aicinās palīdzēt riskam pakļautajiem bērniem un jauniešiem. Šī gada labdarības maratona «Dod pieci!» mērķis ir dot iespēju bērniem un jauniešiem ar uzvedības problēmām izrauties no nelabvēlīgas vides un veidot motivētu, drošu, garīgi un fiziski veselīgu nākotni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē