• Beidzot runā Rouza – sieviete, kuru vaino prinča Viljama un Keitas laulības krīzē

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rouza Hanburija
    Foto: Instagram/eugeniagaravani
    Rouza Hanburija
    Velsas princeses Keitas Midltones pazušanā aizdomās tiek turēts princis Viljams – mēļo, ka viņam esot dēka ar lēdiju Rouzu Henberiju.

    Velsas princeses Keitas Midltones ilgstošā prombūtne patiesi satraukusi ne tikai britu tautu, bet karaliskās ģimenes fanus visā pasaulē. Ļaudis izvirzījuši visdažādākās versijas, kur varētu slēpties tautā iemīļotā princese. ASV raidījumu vadītājs Stīvens Kolberts attīstīja versiju, ka prinča Viljama un Keitas laulība esot apdraudēta, un princese aizmukusi. Pie šīs nejaukās situācijas varētu būt vainojama ģimenei tuvu stāvošā lēdija Rouza Henberija.

    Viņš izteica vairākus argumentus, kāpēc šī versija varētu būt visnotaļ ticama – bijusī modele jau no bērna kājas ir cieši saistīta ar karalisko ģimeni, turklāt savulaik pat bijusi Keitai laba draudzene. Tomēr beidzamos gados sievietes vairs nav redzamas kopā bildēs. 2019. gadā britu tabloīds «The Sun» rakstīja, ka princim Viljamam esot sānsolis ar Rouzu, kamēr viņa sieva Keita gaidīja viņa jaunāko dēlu princi Džordžu. Šī versija apauga ar citiem faktiem un pieņēmumiem, un gluži kā sniega bumba vēlās arvien lielāka un lielāka. Sociālajā tīklā «TikTok» pat izskanējušas runas, ka Rouza esot stāvoklī no Viljama, un Keita grasoties pieprasīt laulības šķiršanu.

    Karaļnams klusē, princis neko nekomentē, arī Henberija klusēja vairākas dienas, taču beidzot ir sniegusi oficiālu atbildi. Viņas advokāti sazinājušies ar mediju «Business Insider» un paziņojuši Rouzas vārdā, ka visas līdz šim izskanējušās baumas par viņas un Viljama dēku ir «ir pilnīgas muļķības».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē