• Princeses Keitas pirmais vēstījums pēc paziņojuma par slimību: Mūs šokēja šausmīgie notikumi

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Keita Midltone
    Foto: Shutterstock
    Keita Midltone
    Briti un visa pasaule ar nepacietību gaida jebkādas ziņas no Velsas princeses Keitas Midltones. Viņa ir klusējusi trīs nedēļas, un nu kopā ar princi Viljamu publiskojusi vēstījumu, kas saistīts ar sestdienas traģiskajiem notikumiem.

    Pirms trijām nedēļām Keita Midltone paziņoja pasaulei savas ilgās pazušanas iemeslu – viņai atklāts vēzis, un šobrīd Velsas princese visu enerģiju veltīs cīņai ar to. Pirms pāris nedēļām viņa kopā ar vīru princi Viljamu un abiem bērniem pameta Londonu, lai netraucēti atgūtu spēkus Nortfolkā. Briti gaida princeses atgriešanos, un nupat publiskots viņas pirmais vēstījums kopš marta.

    Kopā ar princi Viljamu viņa sociālajos tīklos publicējusi oficiālu ierakstu saistībā ar traģiskajiem notikumiem Austrālijā. Sidnejā kāds cilvēks ar nazi uzbruka pircējiem tirdzniecības centrā. No gūtajiem ievainojumiem trīs cilvēki zaudēja dzīvību, vēl septiņi ir kritiskā stāvoklī slimnīcā.  Uzreiz pēc paziņojuma par uzbrukumu tirdzniecības centrā iegāja policijas darbiniece, kura bijusi turpat blakus. Viņa notvēra ļaundari, kurš grasījās arī viņu ievainot ar nazi. Policiste slepkavu nošāva. Tā kā karalis Čārlzs III ir arī Austrālijas monarhs, arī Velsas princesei bija publiski jāreaģē uz šo traģēdiju. «

    Mūs šokēja un skumdināja šā rīta šausmīgie notikumi

    Sidnejā. Domās esam kopā ar visiem, kas tajos cieta, tostarp mirušo tuviniekiem un varonīgajiem glābējiem, kas riskēja ar sevi, lai glābtu citu dzīvības,» raksta Keita un Viljams.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē