• Zinātāji atklāj, kā tieši karalis Čārlzs samaitājis attiecības ar princi Hariju

    Karaliskā ģimene
    Estere Jansone
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/theroyalfamily/
    Princis Harijs ar ģimeni plāno maijā ierasties Lielbritānijā, lai satiktos ar brāli Velslas princi Viljamu un tēvu karali Čārlzu. Tomēr ģimenes attiecības joprojām esot saspīlētas. Nupat atklāts iespējamais cēlonis šādam ģimenes naidam.

    Britu žurnālists, karalisko attiecību pētnieks Roberts Džobsons grāmatā «Mūsu karalis» atklājis vairākas būtiskas detaļas, kas jau saknē saindējušas attiecības starp princi Viljamu, karali Čārlzu un pastarīti Hariju. Žurnālistam pietuvināti avoti pavēstījuši, ka Harijam lielu rūgtumu radījusi kāda saruna ar tēvu pirms mīļotās sievietes Meganas Mārklas bildināšanas, raksta britu laikraksts «Mirror».

    Pirms saderināšanās Harijs noorganizējis tikšanos ar savu brāli un tēvu, kur grasījies lūgt ģimenes svētību, lai bildinātu Meganu. Mierīgas sarunas vietā Harijam nācies uzklausīt nepatīkamus komentārus par viņa topošo līgavu. Čārlzs esot izteicies, ka «Harijs nespēs finansiāli uzturēt tādu sievieti» un ilgtermiņā nevarēs apmaksāt visas Meganas vēlmes, norādot uz mīļotās sievietes dārgo gaumi un mīlestību pret luksusa dzīvesveidu.

    Pilienu darvas pielicis arī Viljams, kas nav atbalstījis jaunākā brāļa attiecības ar aktrisi Meganu Mārklu. Viņš uzskatījis, ka Harija un Mārklas attiecības ir vienkārši «kaislīga aizraušanās». Karaļnamam pietuvinātie avoti žurnālistam atklājuši, ka šī saruna Harijam atstājusi lielu, paliekošu aizvainojumu pret ģimeni. Visas turpmākās tikšanās ar Meganu un pārējiem ģimenes locekļiem bijušas neveiklas un vēsas.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē