• ŠKODA KAMIQ

    Auto
    22. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    IZSMALCINĀTAS TRADĪCIJAS

    Cena – no 24 240 eiro

    Tipisks ŠKODA SUV ar unikālu personību. Melnie MONTE CARLO aprīkojuma elementi izceļ automašīnas neatkarīgo raksturu un padara to vēl pievilcīgāku jauniešiem. Papildu raksturīgajiem dalītajiem pilnībā LED priekšējiem lukturiem pieejams ar dažādu jaudu dzinējiem no KAMIQ klāsta. Pamataprīkojumā iekļauti 17 collu vieglmetāla diski ar MONTE CARLO dizainu, SunSet tonētie sānu stikli un panorāmas jumts. Vadītājam un priekšējam pasažierim – īpaša MONTE CARLO dizaina sporta sēdekļi ar augstuma regulēšanu un integrētiem galvas balstiem.

    Stilīgi! Dinamiski interjera akcenti. Melns radiatora režģa rāmis, priekšējā bampera elementi, sānu spoguļu ietvari, jumta reliņi, sānu sliekšņi un ŠKODA nosaukums.

    Santa Jakovļeva: «Klusa, ļoti ērta, sportiska dizaina mašīna. Braucot bija sajūta, ka esmu to jau nopirkusi – mana mašīna. Iesaku mūsdienīgai, dinamiskai un neatkarīgai sievietei.

    Daiga Zīmele: «Ļoti patīk skats pa panorāmas lūku! Ērta vadāmība, laba dinamika, plašs salons, ekonomiska. Ļoti patiks mūsdienīgai sievietei ekonomiskiem daudzveidīgiem braucieniem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē