• KIA NIRO HEV

    Auto
    22. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    DROSMĪGA NĀKOTNE

    Cena – no 30 990 eiro

    Apbrīnojamā KIA NIRO HEV (Hybrid Electric Vehicle) ir hibrīda automašīna, kas izmanto kombināciju no elektriskās enerģijas un benzīna dzinēja, ievērojami ekonomējot degvielu. NIRO HEV samazina oglekļa emisijas, jo elektromotors palīdz dzinējam darboties efektīvāk, padarot automašīnu videi saudzīgāku un palīdzot mazināt piesārņojumu. NIRO HEV aprīkota ar kombinētu benzīna dzinēju un elektromotoru, kas nodrošina pietiekamu jaudu, lai garantētu plūstošu un dinamisku braukšanu. Nepieprasa elektriskajām automašīnām raksturīgo īpašo apkopi. Nav jālādē akumulators, jo benzīna dzinējs lādē to pats.

    Tik droši! Sadursmes brīdinājuma sistēma, aklo zonu monitors, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma un adaptīvā kruīza kontrole.

    Ginta Rassa: «Komfortabla un ērta braukšana, viss ērti pārskatāms. Mazs degvielas patēriņš, arī izmērs optimāls – nav ne liela, ne maza. Labs auto, derēs ikvienai sievietei!»

    Daiga Kalniņa: «Skaista, oriģināla mašīna, jutos tikpat labi kā savā ierastajā auto. Dinamiska, ērta braukšana, patiks sievietei, kam patīk vai vajag braukt tālus ceļus.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē