• MAZDA CX-60

    Auto
    Lolita Lūse
    Lolita Lūse
    22. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gatis Gierts
    DROŠĪBA UN KOMFORTS

    Cena – no 46 900 eiro

    Perfekti iemieso sievišķo būtību, demonstrējot spēcīgu raksturu. Japāņu perfekciju ilustrē aprīkojuma klāsts un bāzes modeļos iekļautās funkcijas. Biznesa versijas modelim pamata komplektācijā ir gandrīz visas jaunākās komforta un drošības sistēmas – pilns parkošanās sensoru komplekts un inteliģentā kruīza kontrole. CX-60 standarta aprīkojumā ir LED priekšējie lukturi ar automātiskajām tālajām gaismām un eleganti 20 collu riteņi. CX-60 PHEV, MAZDA pirmais uzlādējamais hibrīds, pēc pilnas uzlādes elektriski spēj nobraukt līdz 63 km, tāpēc vidējais degvielas patēriņš kombinētajā ciklā ir vien 1,5 l/100 km.

    Fantastika! Mazda piedāvājumā ir sistēma, kas noskenē vadītāju un automātiski noregulē sēdekli, stūri, projekcijas ekrānu un spoguļus.

    Kristīne Busele: «Šajā mašīnā man patika viss – dinamika, komforts, apdares materiāli. Ļoti loģisks, saprotams auto. Iesaku sievietei, kas prot novērtēt jaudu, komfortu un braukšanas prieku.»

    Santa Jakovļeva: «Lieliska mašīna – derēs ikvienai sievietei ar odziņu. Viss man patika – dinamika, salons, ātrums. Noteikti lieku savā automašīnu izvēles saraksta augšgalā. Lai top!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē