• NISSAN X-TRAIL

    Auto
    22. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    ELEKTRISKS PIEDZĪVOJUMS

    Cena – no 36 030 eiro

    Izsmalcināts, ietilpīgs krosovers ar 5 vai 7 sēdvietām. Kvalitāte, komforts un praktiskums jebkurai gaumei. Unikāla tehnoloģija NISSAN e-POWER sniedz elektrificētu braukšanas pieredzi ar efektīvu benzīna dzinēju, kas uzlādē akumulatoru atsaucīgai un klusai braukšanai bez uzlādēšanas. Jaunais X-TRAIL pieejams arī ar e-4ORCE pilnpiedziņas tehnoloģiju vēl lielākai jaudai un stabilai vadāmībai. Ar acumirklīgu līganu paātrinājumu, ko nodrošina e-POWER, un nepārspējamu kontroli, ko sniedz e-4ORCE pilnpiedziņas sistēma, automobilis viegli tiks galā ar slidenu un nelīdzenu ceļu.

    Tik forši! Plašs salons, kam papildu gaisīgumu piešķir jumta lūka un gaišā apdare, trīs zonu klimata kontrole, apsildāmi sēdekļi un stūre.

    Irēna Jasikeviča: «Iesēžoties šajā auto, bija sajūta jā lidmašīnā – tik klusa! Plaša, patīkama mašīna gan no iekšpuses, gan ārpuses. Derētu man, un labprāt ieteiktu arī savai draudzenei.»

    Ginta Rassa: «Man ļoti patika braukt ar šo auto. Moderns, mūsdienīgs un ērts salons, stabila uz ceļa, jaudīga, videi saudzīga, pārsteidza fantastiskie drošības asistenti. Iesaku biznesa sievietei, turīga vīra sievai un arī sev.» 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē