• SANTA SVIN 30! Gints Grūbe intervē izdevniecības ŽURNĀLS SANTA galveno redaktori Santu Anču

    Video intervija
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Izdevniecībai ŽURNĀLS SANTA – 30 gadu jubileja, un no šodienas, 1. decembra ir skatāma videointervija, kurā filozofs, žurnālists un viens no spēcīgākajiem Latvijas filmu producentiem Gints Grūbe intervēs izdevniecības galveno redaktori un VILLA SANTA saimnieci Santu Anču.

    Filozofs un žurnālists Gints Grūbe ir viens no spēcīgākajiem Latvijas filmu producentiem, kurš tikko skatītājiem nodevis seriālu Emīlija. Latvijas preses karaliene. Svinot izdevniecības Žurnāls Santa 30 gadu jubileju, diezgan loģisks solis bija piedāvāt Gintam nointervēt tagadējo lielākās nacionālās izdevniecības izveidotāju un līderi Santu Anču. Savulaik Gints Grūbe pie TV ekrāniem, veidojot raidījumu Vakara intervija, pulcināja ne mazums intervijas žanra cienītājus, lai klausītos interesantu cilvēku dzīvesstāstos un pārdomās. Ginta veidotās intervijas vienmēr bijušas ar eksistenciālu ievirzi. Izņēmums nav arī intervija ar Santu Anču. Prasmīgi ritinot jautājumu kamolu, Gints aizved Santu pie jautājumiem un atbildēm, kuras prasa nolaisties savos dvēseles dziļumos, liekot uzdot pašai sev jautājumu «kurp es dodos?»

    Intervijā Santa saka: «Santa Anča ir skaists tēls. Bet kā man dzīvot tālāk – nezinu.» Šī ir saruna par naudu, emocijām, skumjām, sapņiem, azartu, vīriešu un sieviešu spēku, Liepājas kodu un bērnību, kas nenoliedzami veidojusi ikvienu no mums.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē