• Zobārstniecība, kuras apmeklējums ir kā atpūta

    Reklāmraksts
    23. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jauna koncepta zobārstniecības klīnika LAVA dental studio piedāvā parūpēties par jūsu mutes dobuma un zobu veselību un estētiku bez ierastajām bailēm un diskomforta, pilnībā mainot priekšstatu par zobārstniecību, jo klīnikas darbības pamatā un centrā ir pacienta komforts.

    «Klients mūsu klīnikā jūtas komfortabli gan pirmajā, gan nākamajās vizītēs, un, ja gaidāma kāda manipulācija, kas var radīt nepatīkamas sajūtas, varam piedāvāt sedāciju ar smieklu gāzi,» stāsta LAVA dental studio dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs.

    «Klienti ļoti novērtē bezbaiļu atmosfēru mūsu klīnikā, pie tā esam īpaši piestrādājuši – kad notiek kāda manipulācija, piedāvājam speciālas skaņu izolējošas austiņas, pie griestiem ir televizors, kurā var skatīties iemīļoto filmu vai seriālu, austiņās var klausīties nomierinošu mūziku. Cilvēks vizītes laikā var maksimāli relaksēties vai pat pagulēt, piedāvājam arī siltu plediņu un īpaši pielāgotu ortopēdisko spilvenu, lai ārstniecības process būtu maksimāli patīkams.

    Pieejama arī sedācija ar smieklu gāzi – cilvēks caur īpašu deguna masku elpo dislāpekļa oksīdu (N2O), kas tiek sajaukts ar skābekļa maisījumu, ļaujot ieslīgt vieglā miedziņā, nejūtot sāpes. Ja nepieciešams, ievadām arī lokālo anestēziju, bet arī smieklu gāze iedarbojas anestezējoši. Tas nodrošina papildu komfortu un palīdz, ja cilvēkam ir ļoti bail no zobārsta. Šādi zobārsta vizītes klīnikā LAVA dental studio kļūst par patīkamu pieredzi, laužot ierastos stereotipus par zobārsta apmeklējumu kā biedējošu un nepatīkamu pārdzīvojumu,» uzsver Vladislavs Aleksejevs.

    Vairāk informācijas par pakalpojumiem un pieteikšanās vizītei: lavadental.lv

    Sekot līdzi jaunumiem Instagram:

    @lavadentalstudio (latviešu valodā)

    @dr.aleksejevs (krievu valodā)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē