• Zobārstniecība, kas nešķiet kā zobārstniecība

    Reklāmraksts
    25. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Parūpēties par zobu veselību un iegūt dabiski skaistu smaidu ar inovatīvām tehnoloģijām un maksimālu komfortu profesionālu speciālistu komandas aprūpē – tas ir iespējams! Iepazīsties ar jauna koncepta zobārstniecības klīniku LAVA dental studio.

    LAVA dental studio nav tradicionāla zobārstniecības klīnika, kurā pirmais, ar ko sastopies, ir specifisks aromāts un zobārstniecības urbju skaņa, kas uzreiz rada nepatīkamas asociācijas. Jauna koncepta zobārstniecības klīnika LAVA dental studio ar oriģinālu dizaina risinājumu, modernu interjeru, īpašu noskaņu un pat smaržu drīzāk atgādina spa vai skaistumkopšanas salonu, tā laužot ierastos stereotipus par zobārsta apmeklējumu kā nepatīkamu pieredzi.

    «Diemžēl Latvijā joprojām ir izplatīta dentofobija – paniskas bailes no zobārsta. Tas ir padomju laika mantojums, ko vecāki nodod tālāk saviem bērniem. Tieši tāpēc daudzi savu smaidu asociē ar bailēm. Taču nav tā, ka pie zobārsta jādodas tikai tad, kad sāp zobs, – vissvarīgākā ir profilakse un apziņa, ka es vēlos uzlabot savu smaidu, lai parūpētos par veselību ilgtermiņā un vienlaikus celtu pašapziņu. Smaids taču ir cilvēka vizītkarte!» stāsta LAVA dental studio dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs.

    «Mans mērķis bija izveidot tādu zobārstniecības klīniku, lai cilvēkiem ir patīkami uz šejieni nākt, lai ir pozitīva pieredze, maksimāls komforts un augstākā līmeņa serviss – gluži kā lidojumā pirmajā klasē, kad viss tiek izdarīts tavā vietā. Mūsu klīnikā klientam nav jādomā, kā notiks ārstēšanas process, kad jāpierakstās uz nākamo vizīti, – mēs visu izplānojam soli pa solim. Mūsu klīnikas administratori ir ārstēšanas plāna koordinatori, kas rūpīgi seko līdzi visām veiktajām manipulācijām un zina, kurā plāna posmā pacients ir pašlaik un kāds būs nākamais solis. Klienti ļoti novērtē, ka mūsu klīnikā ir kompleksa pieeja ārstēšanā – augstas raudzes profesionāļu komanda, kas strādā ar inovatīvām tehnoloģijām, piedāvā kompleksu un individuāli pielāgotu zobārstniecības pakalpojumu klāstu, lai rezultāts – dabisks un skaists smaids – tiktu sasniegts maksimāli komfortabli un produktīvi,» uzsver Vladislavs Aleksejevs.

    Vairāk informācijas par pakalpojumiem un pieteikšanās vizītei: lavadental.lv

    Sekot līdzi jaunumiem Instagram:

    @lavadentalstudio (latviešu valodā)

    @dr.aleksejevs (krievu valodā)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē